In 6 luni la Steaua i-a convins! Jucatorul care nu l-a impresionat pe Gigi va intra in istorie! Fostii vecini vor da numele sau unui stadion!

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Ianuarie 2013, 15:41

	In 6 luni la Steaua i-a convins! Jucatorul care nu l-a impresionat pe Gigi va intra in istorie! Fostii vecini vor da numele sau unui stadion!

► Miercurea TITANILOR! 21:30 Arsenal - Swansea, exclusiv pe net Voyo.ro | 22:00 Man. United - West Ham, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dumitras a stat doar 6 luni la Steaua, insa dupa ce a pleca, cei de la Piatra-Neamt l-au primit ca pe un erou. Chiar daca Becali nu a fost multumit de el si l-a lasat sa plece, fundasul va intra in istorie.

Numele sau va fi da stadionului din comuna natala - Pomarla. Primarul are planuri mari, scrie Prosport, si ar urma chiar sa-i puna arenei o instalatie de noctura, dar si instalatie de incalzire sub gazon.

"Scaunele vor fi ros-albastre. Dupa ce terminam tot stadionul voi inainta proiectul in Consiliul Local si vom vota schimbarea numelui in "Stadionul Andrei Dumitras". Tot in aceeasi ceremonie il vom declara si cetatean de onoare al Pomarlei", anunta primarul comunei.

Dumitras este originar din Pomarla, iar visul sau cel mai mare era de a juca la Steaua. Pana la urma, Becali l-a cedat definitiv la Ceahlaul, dupa 6 luni in care nu l-a convins ca poate ramane.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT