GALERIE FOTO ”Transferul verii”! Fotbalistul de la FCSB comparat de Becali cu Dan Petrescu este și jucător, și preparator fizic la noua sa echipă

Andrei Dumitras bucovina radauti FCSB Gigi Becali Liga 3 Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 12:28
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 12:28

Fundașul Andrei Dumitraș a semnat zilele trecute cu Bucovina Rădăuți, echipă pentru care va activa în dublă calitate.

Andrei Dumitraș (34 de ani), fostul fundaș de la FCSB/Steaua, Universitatea Craiova sau FC Botoșani, a semnat cu Bucovina Rădăuți, echipă din Liga 3.

Dumitraș va fi nu doar jucătorul echipei, ci și preparatorul fizic al acesteia!

”Echipa noastră reușește transferul verii în Liga a 3-a, Seria 1. Echipa pregătită de Ionuț Plămadă a obținut semnătura fundașului botoșănean Andrei Dumitraș, jucător cu peste 170 de meciuri în Liga 1 și totodată unul dintre cei mai talentați jucători din zona Moldovei!”, a anunțat Bucovina Rădăuți pe pagina oficială de Facebook.

”Am avut o discuție cu Ionuț Plămadă (n.r. - antrenorul Bucovinei), noi cunoscându-ne de ceva timp, mi-a explicat și cât de mult iubesc fotbalul cei din Rădăuți, începând cu domnul primar până la suporterii care sunt prezenți meci de meci. 

Totodată mi-a spus că aici la Rădăuți se vrea performanță, el fiind la început de drum cu antrenoratul, iar eu cu meseria de preparator fizic”, a explicat Dumitraș după transferul la Rădăuți.

Dumitraș, de la Ceahlăul la naționala României via Steaua/FCSB

Andrei Dumitraș s-a remarcat în Liga 1 la Ceahlăul Piatra Neamț, de unde s-a transferat în 2012 la actuala FCSB (pe atunci, Steaua). 

”Va fi la fel de bun ca Dan Petrescu”, afirma patronul Gigi Becali despre Dumitraș la momentul transferului fundașului dreapta la Steaua/FCSB.

Dumitraș nu s-a impus însă la echipa lui Gigi Becali, a revenit la Ceahlăul, apoi a jucat mai multe sezoane în prima divizie pentru Universitatea Craiova, Viitorul Constanța și FC Botoșani.

A și fost convocat la naționala României în 2015, fără să debuteze însă, iar ultima dată a jucat la Dante Botoșani, în Liga 3.

Foto: Facebook - Bucovina Rădăuți-fotbal

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!