"Imi mai trebuie macar un jucator!" Petrescu cere un transfer de URGENTA la CFR: "Nu mai am ce sa fac!"

"Imi mai trebuie macar un jucator!" Petrescu cere un transfer de URGENTA la CFR: "Nu mai am ce sa fac!"

Petrescu e ingrijorat: problemele de lot ii dau mari batai de cap.

Super Dan l-a pierdut pe Bordeianu inaintea inchiderii perioadei de transferuri si n-a avut timp sa-l inlocuiasca pe lista UEFA. Petrescu a intrat in depresie dupa ce Mike Cestor s-a accidentat la Voluntari. A ramas cu doar 3 fundasi centrali in lot! Antrenorul campioanei vrea cat mai repede inca un fundas la echipa, desi nu-l va putea folosi in Europa.

"Avem probleme, toata lumea are, la fiecare test ne gandim ce va fi. Avem probleme de lot. Nu avem jucatori trecuti pe lista. Bordeianu a plecat, ne-a lasat fara sansa de a-l inlocui. Cestor s-a accidentat, nu am putut sa-l inlocuim. Am ramas cu 3 fundasi centrali. Toata lumea are asteptari din partea noastra, dar eu cred ca va fi mult mai greu. As avea nevoie macar de inca un fundas central, sa pot sa-l folosesc macar in campionat. Pe Aurelio si pe Soares nu pot sa-i folosesc la mijloc in Europa, doar in campionat, nu e o situatie buna pentru noi", a spus Petrescu la Digisport.

Super Dan confirma ca jucatorii CFR-ului sunt cu banii la zi, dupa ce sume importante le-au fost virate in aceasta saptamana: "Toata echipa e la zi, jucatorii trebuie sa se gandeasca la fotbal. Nu inseamna ca daca se gandesc doar la asta, maine vor castiga, dar e un meci important si trebuie sa se gandeasca doar la fotbal".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies