CS Mioveni FCSB Stadionul Orasenesc Superliga

GALERIE FOTO Imagini incredibile de la Mioveni! Tribunele sunt pline, deși legea impune ca arena să fie umplută la 30% din capacitate

CS Mioveni și FCSB s-au întâlnit în etapa cu numărul 27 din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 21:42
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 21:42

Argeșenii au profitat de duelul cu vicecampioana României pentru a merge într-un număr cât mai mare la stadion, în ciuda reglementărilor impuse de autorități. În prezent, arenele stadioanelor pot fi umplute la doar 30% din capacitate din cauza cazurilor de Covid-19 din țară, însă la Mioveni pare că legea nu a fost respectată. 

Tribunele de la Mioveni au fost pline

Stadionul „Orășenesc” din Mioveni are o capacitate de 8.000 de locuri, astfel că 30% din ea, conform legii, ar însemna ca 2.500 de bilete să fie vândute. În ciuda acestui lucru, din imaginile de la meci se vede clar că ambele tribune sunt pline de spectatori. 

Mai mult decât atât, legea impune ca spectatorii să fie poziționați la o anumită distanță unul de celălalt, dar și să poarte măști de protecție. Din imagini reiese faptul că niciuna dintre cele două măsuri nu sunt respectate. 

Singurele zone nepopulate au fost „zona-tampon”, în care se află fanii celor de la FCSB, dar și peluza din spatele porții la care a apărat Vlad în prima repriză. 

Comunicatul lui CS Mioveni înainte de meci

Clubul a ținut să atragă atenția asupra spectatorilor cu câteva ore înainte de meci, însă măsurile nu au fost respectate. 

„IMPORTANT de știut pentru spectatorii care vor să asiste la meciul cu FCSB! Având în vedere că incidența cazurilor de COVID 19 la mia de locuitori în Mioveni este mare, conform legii, ACCESUL pe STADION la meciul de diseară cu FCSB se face în limita a 30% din capacitatea arenei”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!