FCSB Mioveni - FCSB Toni Petrea Fotbal intern

"Nu mai vreau să trăiesc asta!" Toni Petrea a dezvăluit ce le-a cerut roș-albaștrilor pentru meciul cu Mioveni

Mioveni - FCSB e sâmbătă, de la 19:55, în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. Meciul face parte din runda a 27-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 15:12
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 15:19

FCSB a avut viață grea etapa trecută, pe teren propriu, cu Chindia. Elevii lui Emil Săndoi au condus cu 2-0, însă toate cele trei puncte au mers la "totalul" vicecampioanei, care s-a impus cu 3-2. 

Toni Petrea le-a dat o direcție clară elevilor săi înaintea confuntării cu Mioveni, de sâmbătă, o altă formație care mizează pe un bloc defensiv care își arată rar fragilitatea.

"Este o deplasare grea, cu o echipă cu organizare defensivă foarte bună. Au un echilbru a rezultatelor în meciurile de acasă. Trebuie să fim atenţi, deoarece şi meciurile trecute am avut probleme cu ei. Sper să ne creăm multe situaţii de poartă şi să le fructificăm", a precizat Petrea.

Antrenorul roș-albaștrilor nu se va putea baza sâmbătă pe Florine Coman și a explicat care e situația fostului internațional de tineret.

Nu mi-aş dori să mai trăiesc ca la meciul cu Chindia, să suferim, vreau să marcăm noi primii, nu să stăm la pauză şi apoi să alergăm toată repriza pentru a egala. Este important şi jocul rezultatelor, dar totuşi avem un drum de urmat şi ne interesează mai mult rezultatele noastre. Avem jucători valoroşi şi pot face faţă oricând să intre din primul minut. Important este ceea ce face pe teren, să se gândească doar la acest lucru, nu că intră din primul minut sau la pauză", a declarat Petrea, vineri după-amiază, într-o conferință de presă.

  • FCSB se situează pe locul 2, cu 58 de puncte
  • Lider e CFR, cu 64 de puncte. 
  • Elevii lui Petrescu au meci duminică, de la 19:55, în Gruia, cu Rapid
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!