Ilie Dumitrescu, 'atac cu talpa' la adresa lui Gigi Becali: „Nu-mi vine să cred”

FCSB Gigi Becali Ilie Dumitrescu Superliga Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 23:40
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 23:39

Leo Strizu, antrenorul 'din acte' al FCSB-ului, și-a anunțat demisia la flash-interviu, după victoria grupării „roș-albastre” în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 4-1.

Gigi Becali a anunțat vineri, la o zi distanță în urma anunțului făcut de Leo Strizu de la finalul partidei din Superligă, faptul că tot ce se întâmplă la FCSB este controlat în totalitate de el. Latifundiarul din Pipera nu s-a ferit, astfel, de cuvinte.

Ilie Dumitrescu, 'atac cu talpa' la adresa lui Gigi Becali: „Nu-mi vine să cred”

Fost mare internațional român, Ilie Dumitrescu a comentat ce a spus Gigi Becali și a evidențiat că nici măcar nu înțelege cum a ajuns în situația în care vorbește despre declarațiile patronului de la FCSB, pe care l-a comparat cu Vladimir Putin.

„Eu ți-am spus că nu folosesc cuvântul marionetă, n-o să-l folosesc niciodată. Ce mai este de comentat după ce iese Gigi Becali și spune negru pe alb că el face absolut tot în club? Lavrov nu iese din cuvântul lui Putin. Aici e la fel. Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentăm într-o emisiune de sport! Să comentez că Gigi spune lucrurile astea!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Leo Strizu a clarificat lucrurile. Motivul pentru care a demisionat de la FCSB

Tehnicianul a specificat faptul că nu a putut trece peste faptul că a fost „denigrat” în interiorul clubului. De asemenea, Leo Strizu a spus că nu știe momentan de unde au plecat discreditările.

„Aș vrea să o iau cu începutul. Am acceptat această propunere din partea clubului să fiu antrenor cu licență PRO chiar dacă contribuția mea a fost minimă, am acceptat că am vrut să ajut clubul și am spus că sunt de acord cu propunerea asta. Știam ce mă așteaptă, dar până la un punct. Dacă am fost tăvălit de presă, de televiziune, poate pe bună dreptate, dar în momentul în care și din interiorul clubului se comandă articole care mă denigrau... 

Deocamdată nu pot să dau un nume. Nu am o siguranță că știu exact cine este. Știți de ce am mari nedumeriri? Cel care mi-a făcut propunerea să vin la FCSB a fost Mihai Stoica. Și atunci nu aș vrea să mă pronunț pe această propunere. Dacă tot se vorbește urât despre mine și nu sunt dorit, atunci nu mai vreau să continui. Deocamdată nu știu cine este sau cine sunt împotriva mea. 

Vă dați seama că eu nu aș putea să comentez ce spune Gigi. Nu cred că am folosit vreodată pronume de genul eu, noi, întotdeauna m-am ferit, am vorbit la modul general. Nu am intrat cu nimic în interiorul echipei”, au fost cuvintele lui Leo Strizu la televiziunea Digi Sport.

FCSB - Petrolul Ploiești 4-1

„Roș-albaștrii” au început perfect meciul de pe Arena Națională. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 5, dar Felix Mathaus a reglat imediat scorul de pe tabela de marcaj și a restabilit egalitatea în minutul nouă.

Au urmat două reușite pentru FCSB. Andrea Compagno i-a readus pe „roș-albaștri” în avantaj în minutul 29 și a dus scorul la 3-1 în partea a doua a partidei, în minutul 57.

Pe final, Malcom Edjouma a lovit spectaculos balonul și a închis tabela la 4-1 în favoarea trupei dirijate de Mihai Pintilii, cu o foarfecă superbă. FCSB a câștigat, astfel, trei puncte prețioase în lupta la titlu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!