Ilie Dumitrescu FC Arges - FCSB FCSB Superliga

Ilie Dumitrescu a reacționat, după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului: ”Eu nu sunt de acord cu Gigi”

Ilie Dumitrescu a comentat formula de start a celor de la FCSB pentru meciul cu FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 20:43
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 20:43

Înainte de această partidă, au apărut zvonuri potrivit cărora Gigi Becali ar vrea neapărat să-l vadă în primul ”11” pe Joyskim Dawa. Acest lucru s-a întâmplat, iar cel ”sacrificat” a fost Iulian Cristea, mutare cu care Ilie Dumitrescu nu a fost de acord.

Ilie Dumitrescu: ”Eu nu sunt de acord cu Gigi”

”Mister” spune că fundașul a făcut un meci bun împotriva celor de la CFR Cluj. În ultimul meci, cu Universitatea Craiova, a deviat decisiv mingea trimisă de Elvir Koljic în prelungirile partidei, iar oltenii au reușit să egaleze.

Ilie Dumitrescu a amintit de greșelile pe care le-a făcut Dawa de-a lungul timpului în echipa FCSB-ului. Cu toate acestea, Becali a evitat de fiecare dată să-l ”pedepsească”.

”Apare Dawa în axul central, lângă Tamm. Sunt surprins că se renunță atât de ușor la Cristea, care a făcut un meci foarte bun la CFR. Dacă i se poate imputa lui golul egalizator al celor de la Universitatea Craiova... Eu nu sunt de acord cu Gigi la chestia asta, dar el decide.

Să ne amintim câte greșeli a putut să facă Dawa și nu a fost niciodată schimbat. Cristea a făcut o singură greșeală. Să fie sănătos (n.red.- dacă se supără Becali), noi comentăm cum vrem”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Coman 

Rezerve: Vlad - Crețu, Haruț, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!