Gigi Becali a găsit formula ideală pentru a juca toți preferații săi! Echipa de start a FCSB-ului cu FC Argeș

Gigi Becali FC Argeș- FCSB FCSB Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:30
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:35

FCSB a apelat la o formulă inedită de start cu FC Argeș, în runda 27 a campionatului.

FCSB se va deplasa pe terenul lui FC Argeș, pentru meciul din runda 27 a campionatului, duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Roș-albaștrii vin după remiza dramatică împotriva Universității Craiova, 1-1, în care au fost egalați în minutul 90, în timp ce elevii lui Marius Croitoru (42 ani) nu au mai câștigat din octombrie 2022 în campionat, 1-0 cu UTA Arad, în utlimul joc fiind învinși de CFR Cluj, 1-3. 

Florinel Coman și Octavian Popescu, titulari cu FC Argeș 

Cu Andrei Cordea (23 ani) și David Miculescu (21 ani) indisponibili din cauza cartonașelor galbene încasate, FCSB a ales să evolueze în flancul drept cu Octavian Popescu (20 ani), pentru dă Darius Olaru (25 ani) și-a ispășit etapa de suspendare. Gigi Becali (64 ani) anunțase deja, după meciul cu Universitatea Craiova, că Florinel Coman (24 ani) nu va mai ieși din echipa de start. 

Patronul FCSB-ului și-a respectat cuvântul și în zona defensivă. L-a înștiințat pe Iulian Cristea (28 ani) că nu o să mai joace tituiar, iar jocul următor Joyskim Dawa (26 ani) a revenit în primul „11”. 

Leo Strizu crede că FC Argeș se va apăra cu FCSB

Leo Strizu (55 ani) este de părere că FCSB va avea un meci dificil cu FC Argeș, din cauza stilului impus de Marius Croitoru. Însă, antrenorul din acte al roș-albaștrilor este de părere că tehnicianul lui FC Argeș nu va miza pe o tactică ofensivă duminică, ci că va pune preț pe organizarea defensivă. 

„Ne așteaptă un meci greu, vrem să facem uitat rezultatul cu Craivoa. Mergem doar la victorie, cu toate că întâlnim o echipă incomodă. Întâlnim o echipă condusă de un atrenor tânăr, care spre satisfacția mea l-am avut ca jucător. Un jucător cu un profil ofensiv, ceea ce am văzut și la echipele pe care le-a antrenat. În principiu, îi place foarte mul construcția și jocul deschis și face în așa fel încât să ducă echipa pe o construcție ofensivă cu o posesie foarte bună. La meciul de mâine nu știu dacă poate face așa ceva, cred că va avea o tactică defensivă, dar indiferent ce va pregăti el, pe noi ne intereseasză doar victoria”, a declart Leo Strizu la conferința de presă premergătoare meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!