Marius Copil Rapid Rapid - FCSB Superliga

VIDEO Îl recunoști? Apariție surprinzătoare în Giulești. A venit cu scuterul la meci: ”Rapid e singurul club cu care țin din România”

Meciul Rapid - FCSB 2-0 a fost urmărit din tribune de nume importante din sport și din politică.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 13:07
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 13:18

Printre cei prezenți la meci s-a numărat și Marius Copil (31 de ani), tenismenul român care ocupă locul 325 în clasamentul WTA. 

Copil a venit cu scuterul în Giulești pentru a-și încuraja favoriții și a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa lui Adrian Mutu.

„Țin cu Rapid, bineînțeles. Țin de foarte mult timp, e singura echipă cu care țin din România. De ce? Avem cei mai frumoși fani, un stadion incredibil, o atmosferă de fiecare dată incendiară. Ne susținem echipa și la bine, și la rău, și când suntem acasă, și când suntem în deplasare”, a spus Marius Copil.

VIDEO - Marius Copil, după Rapid - FCSB 2-0

Rapid, victorie clară cu FCSB în Giulești

Rapid a câștigat clar meciul din Giulești, reușind să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiroul careului.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!