VIDEO EXCLUSIV Îl pierde Becali pe Juan Bauza!? Adrian Mititelu pregătește bagajele pentru doi jucători de la FCU Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 18:15
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 18:20

Adrian Mititelu (54 de ani) a dezvăluit că FCU Craiova se află în momentul de față în plin proces de negociere pentru vânzarea a doi jucători.

Fără să dea vreun nume, patronul lui FCU a anunțat că doi dintre jucătorii săi sunt doriți la echipe din străinătate.

Deși nu a dorit să spună acest lucru cu subiect și predicat, unul dintre cei doi fotbaliști ar putea fi chiar Juan Bauza, mijlocașul ofensiv dorit de Gigi Becali.

Mititelu a ținută, însă, să sublinieze că sunt șanse extrem de mici ca Bauza să ajungă la FCSB, deoarece este nemulțumit de ultima ofertă pe care a făcut-o Gigi Becali: 600-700 de mii de euro.

„Avem o discuție pentru doi jucători de-ai noștri, ni s-a făcut o propunere, noi am răspuns cu o contra-propunere și așteptăm”, a spus Adrian Mititelu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Întrebat dacă cele două oferte au venit cumva de la FCSB, patronul lui FCU Criova a răspuns: „Nu, nu, vorbesc de afară. FCSB nu, cei de la FCSB vor să vândă cu cinci milioane și să cumpere cu un milion și jumătate sau 600.000, mai nou, am auzit”, a reacționat Mititelu.

FCU Craiova a scăpat de interdicția la transferuri

Joi, 26 ianuarie, FRF a primit o înștiințare din partea FIFA cu privire la interdicția la transferuri pe care o va avea FCU Craivoa, din cauza litigiului pe care îl are cu Marko Gajic (30 ani).

„Nu este nicio interdicție. Avem decizia de la FIFA în față, a fost o greșeală, s-au și deblocat. E a doua oară când ni se întâmplă chestia asta, puteți să și verificați. Am primit înștiințarea că a fost o eroare. Era în legătură cu un jucător cu care nu era nicio problemă financiară cu el. Am turbat când am văzut că ni se întâmplă una ca asta”, a declarat Adrian Mititelu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Marko Gajic a sosit în Bănie în vara lui 2021, liber de contract. Fundașul central sârb a jucat numai 10 meciuri pentru FCU Craiova, urmând să plece 6 luni mai târziu la FK Radnicki 1923 -  mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!