Pawel Golanski FCSB Gigi Becali korona koelce Liga 1

GALERIE FOTO Îl mai recunoști? Becali a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l transfera, acum e director sportiv în Polonia

Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce la FCSB în 2007. Acum s-a retras și ocupă funcția de director sportiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 12:26
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 12:33

Îl mai știți pe Pawel Golanski, fostul fundaș polonez pentru care Becali a plătit 1,3 milioane de euro în 2007? Imediat după ce a pierdut titlul în fața lui Dinamo, în 2007, Becali a plătit sume impresionante pentru jucători străini. Printre ei și Golanski.

Pawel Golanski, director sportiv în Polonia

Micuța Korona Kielce primea 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Golanski în 2007. Fundașul polonez s-a întors gratis la echipa sa în 2010, după ce nu a impresionat în Ghencea. 

  • Pawel Golanski și Frank Ribery

A mai trecut la la LKS Lodz, echipa la care a făcut și junioratul, dar și pe la Gornik Zabrze, Chojniczanka, ASA Târgu Mureș sau Legia Varșovia. 

În prezent este director sportiv chiar la Korona Kielce, echipa la care a evoluat timp de șapte ani ca jucător. 

Echipa lui Golanski este pe locul trei în liga secundă poloneză și se luptă pentru promovarea în primul eșalon. Cu 35 de puncte, Korona este la nouă puncte distanță de liderul Legnica și la patru de locul doi, ocupat de Widzew Lodz.

Primele două locuri asigură promovarea directă în prima ligă poloneză, în timp ce locurile 3-6 vor juca un baraj.

Modifică setările cookies