"Ii sanctionez pe cei care vocifereaza!" Anuntul lui Becali dupa iesirea necontrolata a lui Budescu: ce se intampla cu "magicianul" Stelei
Miercuri 11 Aprilie 2018, 07:57

"Ii sanctionez pe cei care vocifereaza!" Anuntul lui Becali dupa iesirea necontrolata a lui Budescu: ce se intampla cu "magicianul" Stelei

Gigi Becali spune ca va lua masuri dupa iesirea necontrolata a lui Budescu de la finalul meciului cu Craiova.
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Patronul Stelei a declarat ca ii va sanctiona pe jucatorii care vor comenta deciziile antrenorului de acum inainte. Budescu a fost iertat de Becali pentru ca mijlocasul este la prima abatere si pentru ca este un fotbalist esential pentru jocul echipei.

"De acum o sa ii sanctionez pe cei care vocifereaza. Totusi, nu pot sa iau foc si sa-l sanctionez pe Budescu asa din prima. Eu ii recunosc meritele lui, pentru ca a facut ceva in Europa", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Constantin Budescu a fost extrem de iritat de faptul ca a fost schimbat la pauza meciului cu Craiova. Dupa terminarea partidei, Budescu a facut o declaratie dura care il viza de Dica: "Si-a facut treaba cu mine si m-a scos! M-am simtit folosit si nerespectat!".Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"