Becali vrea sa-l vanda pe Budescu pe bani multi: "I-am zis sa joace, ca pleaca pe salariu mare, dar el mi-a zis altceva". Cum a reactionat mijlocasul
Marti 10 Aprilie 2018, 20:35

Becali vrea sa-l vanda pe Budescu pe bani multi: "I-am zis sa joace, ca pleaca pe salariu mare, dar el mi-a zis altceva". Cum a reactionat mijlocasul

Gigi Becali spune ca inca are incredere in Budescu si e sigur ca mijlocasul poate prinde un transfer tare in strainatate daca isi face cum trebuie datoria la Steaua.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Gigi Becali a vorbit cu Budescu dupa ce mijlocasul "s-a luat" de Dica. Budescu a fost extrem de suparat la finalul partidei castigate de ros-albastri impotriva Craiovei, scor 2-0.

Patronul formatiei ros-albastre spune ca s-a inteles cu Budescu, iar mijlocasul i-a spus ca e si el constient ca a exagerat.

Becali i-a transmis lui Budescu sa joace cat de bine poate, pentru ca poate pleca la un salariu mult mai mare, in strainatate.

"I-am zis lui Budescu ca poate sa plece din nou pe bani buni daca munceste. El a zis: <Nu, nea Gigi, ca nu cred ca mai plec>.

I-am zis sa joace bine si poate sa ia bani multi afara.

El nu a facut ceva chiar atat de grav. Dar am vorbit cu el, ca sa inteleaga", a spus Becali la Digi.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"