Marti 03 Aprilie 2018, 13:59

Ii pregatesc plecarea? :) CFR Cluj a anuntat azi ca i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu


	Ii pregatesc plecarea? :) CFR Cluj a anuntat azi ca i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu pe inca doua sezoane.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

CFR Cluj a anuntat astazi, printr-un comunicat postat pe site-ul clubului, ca Dan Petrescu a semnat prelungirea contractului pe doua sezoane.

"Datorita muncii de exceptie depuse pana acum la CFR, a rezultatelor si a atmosferei create in sanul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunta ca a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru inca doua sezoane, incepand din aceasta vara."

"Am inceput un proiect pe termen lung alaturi de Dan Petrescu si vrem sa il continuam impreuna spre atingerea obiectivelor stabilite."

"Ii uram mult succes in continuare pe banca echipei noastre si speram sa avem parte de cat mai multe bucurii impreuna!", se arata in comunicatul de pe cfr1907.ro.

De-a lungul timpului, au ramas celebre episoadele in care antrenorii care au primit garantii de continuitate din partea conducerii clubului au plecat la scurt timp de pe banca CFR-ului.

Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"