Marti 03 Aprilie 2018, 13:59

Ii pregatesc plecarea? :) CFR Cluj a anuntat azi ca i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu


	Ii pregatesc plecarea? :) CFR Cluj a anuntat azi ca i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu pe inca doua sezoane.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

CFR Cluj a anuntat astazi, printr-un comunicat postat pe site-ul clubului, ca Dan Petrescu a semnat prelungirea contractului pe doua sezoane.

"Datorita muncii de exceptie depuse pana acum la CFR, a rezultatelor si a atmosferei create in sanul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunta ca a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru inca doua sezoane, incepand din aceasta vara."

"Am inceput un proiect pe termen lung alaturi de Dan Petrescu si vrem sa il continuam impreuna spre atingerea obiectivelor stabilite."

"Ii uram mult succes in continuare pe banca echipei noastre si speram sa avem parte de cat mai multe bucurii impreuna!", se arata in comunicatul de pe cfr1907.ro.

De-a lungul timpului, au ramas celebre episoadele in care antrenorii care au primit garantii de continuitate din partea conducerii clubului au plecat la scurt timp de pe banca CFR-ului.

Citeste si:

CFR Cluj

Dan Petrescu