Spania Cupa Mondiala Cupa Mondiala 2018 Luis Enrique rezultate cupa mondiala 2018 Fotbal extern

OFICIAL | Spania are un nou selectioner! Luis Enrique preia nationala

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 14:50
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 14:53

UPDATE: Luis Enrique e noul selectioner al Spaniei


UPDATE: Luis Enrique e noul selectioner al Spaniei. Mutarea este data ca sigura de toata presa spaniola. Fostul antrenor al Spaniei va semna un contract valabil pe doua sezoane, pana in 2020. Contractul va deveni oficial dupa ce va fi aprobat si de consiliul de administratie al Federatiei Spaniole de Fotbal.

Fostul portar, Jose Francisco Molina, va fi noul director sportiv al federatiei. Acesta ii ia locul lui Fernando Hierro.


Federatia Spaniola de Fotbal l-a demis pe Lopetegui cu doar doua zile inainte de startul Cupei Mondiale. Rubiales, presedintele federatiei, a fost nemultumit de faptul ca Lopetegui a semnat cu Real Madrid fara a-l anunta si pe el. In locul noului antrenor al Realului a fost numit Fernando Hierro care insa nu a putut face minuni. Spania a iesit din grupe, dar a fost eliminata imediat dupa de Rusia.

Hierro a anuntat ieri ca pleaca din Federatie. Nu doar din postura de selectioner.
Astfel, federalii spanioli sunt obligati acum sa gaseasca un nou selectioner, un antrenor care sa nu reprezinte doar o solutie de avarie.

Federatia Spaniola de Fotbal a programat pentru astazi, ora 11:30, o conferinta de presa in care va fi anuntat, cel mai probabil, noul selectioner. Cotidianul Marca le-a luat-o inainte federalilor si il prezinta pe Luis Enrique drept noul antrenor al nationalei Spaniei.

In varsta de 48 de ani, Luis Enrique si-a inceput cariera de antrenor la Barcelona B, in 2008. Au urmat apoi AS Roma, Celta Vigo si Barcelona, echipa mare. Pe 30 iunie 2017 contractul sau cu Barcelona a ajuns la final, iar de atunci Enrique nu a mai preluat nicio echipa desi numele sau a aparut constant in discutie atunci cand un club important al Europei si-a schimbat antrenorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!