"Ii ai pe astia doi si nu-i bagi?! Eu dau 5 milioane pe ei la orice ora" Becali critica decizia lui Contra si lauda jucatorii unei rivale la titlu: "Sunt cei mai buni"

Autor: Sport.ro
Luni 15 Octombrie 2018, 11:29

Gigi Becali e convins ca selectionerul Contra a gresit cand i-a lasat pe banca pe Bancu si Mitrita la meciul cu Serbia.

Gigi Becali, patronul FCSB, spune ca Nicusor Bancu si Alex Mitrita, fotbalistii Universitatii Craiova, sunt cei mai valorosi romani in acest moment. El este de parere ca selectionerul Contra a gresit cand i-a lasat pe banca la meciul cu Serbia si mai spune ca ar plati 5 milioane de euro pentru ei la orice ora.

"Normal ca m-am uitat la meciurile nationalei, ca in primul rand ma intereseaza din punct de vedere material, ma intereseaza jucatorii mei.

La nationala mare... acolo nu avem ce face. Ce putem sa facem? Nu avem cu ce! Singurul lucru pe care nu l-am inteles, si sa ma ierte Contra, de ce nu au jucat Bancu si Mitrita, care sunt cei mai valorosi jucatori romani in momentul de fata! Daca tu ai cei mai scumpi jucatori la dispozitie, Bancu si Mitrita, care fac 5 milioane amandoi, ca dau 3 milioane pe Mitrita la orice ora si 2 milioane pe Bancu...

Deci daca tu ii ai pe aia si nu ii bagi...

Ca nu au jucat bine la Vilnius. Dar din moment ce am castigat, inseamna ca au jucat bine.

Tosca e al meu, ca e de la FCSB, dar nu poti sa-l compari cu Bancu in 200 de mii de ani. Pai Bancu e fotbalist! Eu dau 2 milioane pe el la orice ora!

La nationala vreau sa joace cine merita!

De Benzar nu spun ca trebuie sa joace, ca el a mai facut greseli inclusiv la FCSB. Dar eu zic de doi rivali, care sunt cei mai valorosi in acest moment. Poate doar Razvan Marin sa mai fie asa valoros.

De Mitrita nu mai zic, pentru ca el e cel mai valoros, e cat toata echipa. Nu am cu cine sa-i fac comparatie. Nu vreau sa-l compar nici cu Maxim, nici cu Dragus, ca sa nu-l supar pe Gica.

Mitrita e mai valoros decat Stanciu si decat toata echipa Romaniei.

Eu imi cer iertare, nu vreau sa-l supar pe Contra, ca e baiat bun, dar trebuie sa-mi spun parerea", a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies