Rivaldo Gica Hagi Ianis Hagi Rivaldinho Viitorul Superliga

Ianis Hagi si-a facut poza cu Rivaldo inaintea meciului cu Craiova! Fosta legenda a Braziliei s-a imbracat in echipamentul Viitorului! FOTO

Rivaldo s-a intors in Romania la 2 ani dupa ce si-a vazut fiul marcat superb pentru Dinamo contra lui Athletic Bilbao.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2019, 09:16
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2019, 09:19

Legenda fotbalului brazilian si a Barcelonei, Rivaldo, se afla in Romania pentru a-l vedea pe viu pe fiul sau, Rivaldinho, cel care se pregateste de partida dintre Viitorul si Universitatea Craiova de diseara. Rivaldo a fost prezent la antrenamentul de vineri seara al celor de la Viitorul - el a primit un echipament al celor de la Viitorul si a facut poze cu Gica si Ianis Hagi.

  • Ianis Hagi si-a facut poza cu Rivaldo inaintea meciului cu Craiova! Fosta legenda a Braziliei s-a imbracat in echipamentul Viitorului!

"Este bine sa ai antrenori asa cum e Hagi, care a fost un mare jucator. Ii spun mereu sa asculte tot ce spune, pentru ca a fost unul dintre cei mari. Pele de Romania! Pentru mine, da (e cel mai bun din Romania).  El e cu sapte sau opt ani mai mult ca mine. Eu ma uitam la el cum joaca si era extraordinar.

(Viitorul) Mi-a lasat o impresie buna, pentru ca sunt jucatori de 20, 18, 17, 21,22 de ani, tineri, care joaca bine. Hagi face o treaba buna" spunea Rivaldo dupa ce a ajuns in Romania.


 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!