VIDEO Horațiu Moldovan, declarație bizară! „Sperăm să iasă jocurile de culise la final”

Rapid mai are doar șanse teoretice pentru calificarea în playoff.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:33
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:55

Giuleștenii sunt obligați să obțină cel puțin 7 puncte în ulrimele trei etape, pentru a mai spera la un loc la ”masa bogaților”. De asemenea, punctele obținute de Rapid trebuie amplificate și de rezulatte favorabile în meciurile adversarelor.

Rapid - Dinamo se joacă sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30

Chiar și așa, Horațiu Moldovan, portarul trimis de Rapid în echipa națională a României, crede că jocurile de culise o pot ajuta pe Rapid să se califice în playoff. Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni sunt adversarele din ultimele trei etape ale giuleștenilor.

Nu e spionaj, dar avem și noi antrenament tot aici. Am și mulți prieteni la Cluj, am venit să-i văd. Va fi o partidă dificilă cu Dinamo, e un derby, știm cu toții că o să fie mulți suporteri. Avem neapărată nevoie de victorie.

Cred că va fi în continuare staff-ul care a fost de la începutul sezonului și din Liga 2. Nu știu nimic (n.r. – despre înlocuirea antrenorului Mihai Iosif). Eu sper să rămână staff-ul care a fost până acum, vedem ce decide conducerea.

Deocamdată suntem în obiectiv, salvarea de la retrogradarea. Suntem pe locul opt, credem în play-off până la final. Sperăm să iasă jocurile de culise la final, să ajungem în play-off”, a spus Horațiu Moldovan.

Moldovan s-a referit, probabil, la jocul rezultatelor, însă i-a scăpat "porumbelul" - jocurile de culise. 

Cum se califică Rapid în playoff:

  • 9 puncte - Farul obține maxim 2 puncte sau FC Botoșani nu obține puncte;
  • 7 - Farul nu obține puncte; 

Adrian Mutu, la un pas de Rapid

Victor Angelescu a luat decizia de a-l îndepărta pe Mihai Iosif de la echipă. Rapid negociază cu Adrian Mutu, fostul antrenor de la FCU Craiova, care ar putea prelua echipa după demiterea iminentă a lui Miță Iosif.

Adrian Mutu ar urma să pregătească echipa pentru play-out. Bogdan Pătrașcu, Ciprian Niță, Eduard Stăncioiu și Roberto Buerrero sunt oamenii pe care „Briliantul” îi vrea în stafful tehnic al echipei.

Modifică setările cookies