VIDEO Horațiu Moldovan, declarație bizară! „Sperăm să iasă jocurile de culise la final”

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:33
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:55

Rapid mai are doar șanse teoretice pentru calificarea în playoff.

Giuleștenii sunt obligați să obțină cel puțin 7 puncte în ulrimele trei etape, pentru a mai spera la un loc la ”masa bogaților”. De asemenea, punctele obținute de Rapid trebuie amplificate și de rezulatte favorabile în meciurile adversarelor.

Rapid - Dinamo se joacă sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30

Chiar și așa, Horațiu Moldovan, portarul trimis de Rapid în echipa națională a României, crede că jocurile de culise o pot ajuta pe Rapid să se califice în playoff. Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni sunt adversarele din ultimele trei etape ale giuleștenilor.

Nu e spionaj, dar avem și noi antrenament tot aici. Am și mulți prieteni la Cluj, am venit să-i văd. Va fi o partidă dificilă cu Dinamo, e un derby, știm cu toții că o să fie mulți suporteri. Avem neapărată nevoie de victorie.

Cred că va fi în continuare staff-ul care a fost de la începutul sezonului și din Liga 2. Nu știu nimic (n.r. – despre înlocuirea antrenorului Mihai Iosif). Eu sper să rămână staff-ul care a fost până acum, vedem ce decide conducerea.

Deocamdată suntem în obiectiv, salvarea de la retrogradarea. Suntem pe locul opt, credem în play-off până la final. Sperăm să iasă jocurile de culise la final, să ajungem în play-off”, a spus Horațiu Moldovan.

Moldovan s-a referit, probabil, la jocul rezultatelor, însă i-a scăpat "porumbelul" - jocurile de culise. 

Cum se califică Rapid în playoff:

  • 9 puncte - Farul obține maxim 2 puncte sau FC Botoșani nu obține puncte;
  • 7 - Farul nu obține puncte; 

Adrian Mutu, la un pas de Rapid

Victor Angelescu a luat decizia de a-l îndepărta pe Mihai Iosif de la echipă. Rapid negociază cu Adrian Mutu, fostul antrenor de la FCU Craiova, care ar putea prelua echipa după demiterea iminentă a lui Miță Iosif.

Adrian Mutu ar urma să pregătească echipa pentru play-out. Bogdan Pătrașcu, Ciprian Niță, Eduard Stăncioiu și Roberto Buerrero sunt oamenii pe care „Briliantul” îi vrea în stafful tehnic al echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!