"El e mai dulău, e agresiv!" Mesajul lui Tomozei îndreptat spre fotbalistul care l-a accidentat, Malcom Edjouma

marius tomozei Dinamo Malcom Edjouma Superliga Marius Tomozei
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 18:45
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:10

Marius Tomozei, fundașul adus de Dinamo de la UTA Arad, a fost operat.

Accidentat de Malcom Edjouma în timpul partidei dintre FC Botoșani și Dinamo, scor 4-0, Marius Tomozei (31 de ani) a fost operat în această dimineață. Acesta nu va mai evolua în acest sezon.

Marius Tomozei l-a iertat pe Edjouma

După operație, Tomozei a vorbit despre momentul accidentării, spunând că Malcom, ajuns la FCSB, nu este vinovat de accidentarea sa, deoarece a fost doar vorba de ghinion.

A fost ghinion, nu îl judec pe Malcom. El este mai dulău, are 1,90 m, este agresiv. Eu știam că va intra tare, dar m-a prins în aer. A sărit în mine, iar mie mi-a fugit piciorul de sprijin, cel stâng. Nu a intrat tare când eram cu picioarele pe pământ, atunci aș fi avut o altă părere. Asta este situația, ăsta este fotbalul. Nu am ce să fac. O să trag să revin mai tare și mai vorbim la vară.

Medicul a spus că piciorul arată bine, așa că în vară o să revin. Mi-a spus că am masă musculară bună, pot să flexez piciorul la 60 de grade. O să fie greu cu recuperarea, 5-6 ore pe zi, o să fie mult de muncă.

Nu am discutat cu clubul de viitor, sunt lucruri mai importante acum. Eu le țin pumnii colegilor, vine un meci greu cu Rapid. Dacă voi fi bine, dacă voi putea să merg cât de cât, o să vreau să îi susțin. Sunt alături de colegi, am ținut legătura și cu antrenorul Flavius Stoican. Chiar mă simțeam bine, păcat de accidentare”, a comentat dinamovistul, pentru GSP.

Tomozei, operat în această dimineață

Fundaşul Marius Tomozei (31 de ani) a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Ortopedie MedLife România, a anunţat medicul echipei bucureştene, Constantin Tiberiu Horcea, pentru pagina oficială de Facebook a clubului. Având în vedere diagnosticul lui Marius Tomozei, sunt șanse infime ca fotbalistul să mai joace în acest sezon.

Formată din medicii Radu Paraschiv şi Constantin Tiberiu Horcea, echipa medicală a realizat reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior şi sutura meniscului intern şi extern la genunchiul stâng al fotbalistului dinamovist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!