HOP, HOP! A luat-o cu CROSA in careu, arbitrul Petrescu n-a dat penalty! A fost hentul lui Puljic de penalty?

Autor: Sport.ro
Joi 19 Decembrie 2019, 21:17

	HOP, HOP! A luat-o cu CROSA in careu, arbitrul Petrescu n-a dat penalty! A fost hentul lui Puljic de penalty?

BOTOSANI - DINAMO | La 10 minute dupa startul reprizei secunde, moldovenii au cerut penalty!

Roman l-a intors in apropierea liniei de fund pe Puljic, balonul l-a atins clar in brat, apoi a iesit in afara terenului. Atat fotbalistul transferat de la FCSB, cat si colegii sai au cerut penalty, insa arbitrul Radu Petrescu n-a putut fi convins sa-si schimbe decizia. A fost doar corner pentru Botosani!

Trebuia sa dea Petrescu penalty la hentul lui Puljic?

FULLSCREEN
Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies