FCSB Devis Mangia Hermannstadt Superliga

HERMANNSTADT 0-1 CRAIOVA | "Mergem dupa FCSB, ne facem meciul nostru si vedem pe urma cine ia titlul!" Ce spune Mangia inainte de CUTREMURUL cu FCSB

Mangia se gandeste deja la meciul cu FCSB, de duminica viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 16:23
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 16:28

Italianul isi felicita jucatorii pentru victoria cu Sibiul. Fortes ar putea fi arma secreta a oltenilor saptamana viitoare, pe National Arena. Portughezul a fost si azi in lot. Putea sa debuteze, dar Mangia n-a vrut sa-l forteze dupa golul marcat de Nuno Rocha.

"Sunt multumit de toti cei care au jucat. E bine ca nu luam gol. Cand o echipa se acopera cu 5 jucatori in aparare, trebuie sa castigi 1 contra 1 duelurile. N-a fost asa simplu. Atacantii si-au facut treaba. Avem fotbalisti diferiti fata de Mitrita, trebuie sa profitam de calitatile celor pe care ii avem. Nu vreau sa mai vorbesc de transferuri. Daca se mai intampla ceva, e bine. Daca nu, suntem cei care suntem. Avem un calendar greu pana la play-off. Mergem acum la FCSB sa ne facem meciul. Vom vedea ce se va intampla. Am pierdut multe puncte cand a inceput campionatul, dar n-am fost echipa de acum. Avem meci dificil cu FCSB, au jucatori foarte buni, antrenor nou, vom vedea ce se va intampla. Fortes a stat doua luni fara antrenamente. Azi a fost pe banca pentru ca am vrut sa-i dau un mesaj, ca poate fi un fotbalist important pentru noi. Daca era 0-0, probabil ar fi jucat 10 sau 15 minute", a spus Mangia la Digisport.

Modifică setările cookies