FC Hermannstadt CSU Craiova Superliga

GENIAL! Craiova face CINSTE cu bilete pentru TOATA lumea dupa ce Sibiul a anuntat preturi URIASE! Si fanii Sibiului pot sta cu oltenii in peluza! Anunt de ultima ora

Sefii Craiovei nu sunt de acord cu preturile stabilite de oficialii lui FC Hermannstadt la bilete pentru jocul de maine, de la Pitesti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 18:35
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 18:38

Oltenii cred ca 50 de lei pentru un tichet in peluza e mult prea mult, asa ca au venit cu o solutie! Fiecare suporter care isi achizitioeaza tichet in peluza Craiovei ia gratis inca unul! Practic, fanii Sibiului si ai Craiovei pot sta impreuna, in sectoarele rezervate oaspetilor pe stadionul Nicolae Dobrin.

"Oficialii lui FC Hermannstadt au refuzat sa alinieze preturile biletelor la un nivel rezonabil. Din acest motiv, clubul a hotarat sa subventioneze practic pretul biletelor si acest lucru nu-l va face doar pentru suporterii Stiintei, ci si pentru cei din Pitesti, Sibiu, Valcea sau Bucuresti. La fiecare bilet achizitionat in peluza Stiintei cu suma de 50 de lei se primeste un bilet cadou. Noua ne pasa de fotbal", anunta Craiova pe pagina oficiala de Facebook.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!