VIDEO EXCLUSIV "Haruț nu e fotbalist, spun asta de câteva luni". Gigi Becali, avertizat despre transferul fundașului central de la FCSB 

Denis Haruț a revenit la FCSB, la începutul lunii iulie, însă nu a reușit să se impună în echipa de bază. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2022, 14:13
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2022, 14:42

Fundașul central a fost transferat de la FCSB pentru 700.000 de euro, însă nu a jucat decât un meci în postura de titular, în prima etapă cu U Cluj. 

Haruț a mai evoluat în partida cu Saburtalo Tiblisi, din deplasare, apoi a prins din ce în ce mai puține minute de joc, 65 în total în 13 meciuri.

Invitat la "Ora Exactă în Sport", Vivi Răchită a discutat despre tactica adoptată de Gigi Becali la FCSB, dând exemplul transferului lui Haruț. 

"Nu Dică face tactica de joc la FCSB. Eu mă întreb de ce nu profiți de un jucător pe care ceri nu știu câte milioane de euro. Nu-l lua pe 650.000 de euro pe Haruț. Că Haruț nu e fotbalist. Spun asta de câteva luni. L-a luat și acum vrea să scape de el. A zis că nu se ia după mine că aveam eu răutați cu Pițurcă", a declarat Vivi Răchită la PRO ARENA

Ce a declarat Denis Haruț la revenirea la FCSB 

"Am regăsit aceeași băieți cu determinare, același staff care m-a primit bine încă de la început și o dorință de a câștiga. Obiectivul meu este să mă antrenez cât mai bine, iar dacă merit să joc, sper să prind cât mai multe minute. Am venit și eu cu o dorință mai mare de a juca și încerc să fac totul bine", a declarat Haruț.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!