Hagi si dilema noua: De ce Florinel Coman nu costa cat Mbappe? "Aceeasi varsta, acelasi talent!"

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Mai 2017, 16:51

	Hagi si dilema noua: De ce Florinel Coman nu costa cat Mbappe? "Aceeasi varsta, acelasi talent!"

Citeste si: "A luat de 8 mil € si nu doarme noaptea, eu am luat de 30.000!" Hagi, dezamagit de "jocurile Stelei": "Diversiune, lipsa de respect!"

Cu gandul la vremurile bune din fotbalul romanesc, de la inceputul anilor '90, Hagi se intreaba cum de s-a ajuns la diferentele uriase intre cota jucatorilor romani, in comparatie cu cea a fotbalistilor din vest.

"Coman al meu, nascut in '98, e cotat foarte slab. Doua - trei milioane, si cand vezi la altii... la 18 ani costa 80 de milioane (Mbappe). E acelasi jucator. Ma scuzati ca va spun, dar e acelasi jucator. Ca tip de jucator zic, e pe acolo, daca e sa comparam talentul."

"Doar ca unul e francez si altul e roman."

"Inainte, romanul avea cota. Era acolo, aproape. Eu cu Maradona, de exemplu. Nu era diferenta asa mare la cota."

"O sa ne coste foarte mult sa ne recastigam acest respect fata de cei de afara.", a spus Hagi la conferinta de presa sustinuta astazi.

In 1984, Napoli l-a cumparat pe Maradona de la Barcelona pentru 10 milioane de dolari.

In 1990, Real Madrid l-a cumparat pe Hagi de la Steaua pentru 4,8 milioane de dolari. Nu se stie nici acum ce s-a intamplat cu sumele de bani administrate de generalii din cadrul Clubului Sportiv al Armatei de pe urma transferurilor pe multe milioane realizate de Steaua imediat dupa Revolutie.

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies