Gica Hagi Farul Constanta Marca Virgil Ghita Superliga

Hagi, încântat de jucătorul său: „Sunt fericit că-l avem pe cel mai bun din România!” Fotbalistul, lăudat și de presa din Spania

Antrenorul Farului Constanța este mândru de jucătorul său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:05
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 19:54

Farul Constanța se află pe locul 6 în Liga 1, ultimul care duce în playoff, cu 4 etape înainte de finalul campionatului regulat, la 4 puncte de FC Argeș. Dar acesta nu este singurul motiv de bucurie pentru Gică Hagi. Recent, Marca a publicat un clasament al celor mai buni fundași U23 din lume, iar jurnaliștii spanioli l-au poziționat pe Virgil Ghiță (23 ani) pe locul 3, apărătorul român depășindu-i pe Roger Ibañez (23 ani) de la AS Roma, Ronald Araújo (22 ani) de la FC Barcelona și Jules Koundé (23 ani) de la Sevilla. 

Gică Hagi este mândru de aprecierea pe care i-a arătat-o Marca elevului său și susține că fundașul merită din plin să ocupe această poziție, după ce a depășit cu brio, cu ajutorul muncii, un an dificil.

Hagi: „Nu e o statistică făcută în România, e făcută de cei de afară”

„Sunt fericit că avem fundaşul cel mai bun din România, care a ieşit U23 în Europa. Am văzut statistica şi a fost un sentiment de bucurie şi de mândrie, pentru că ştiu cât a muncit şi cât a suferit în ultimul an Ghiţă. Bravo lui pentru tot ce a făcut anul trecut şi anul ăsta, pentru că a muncit, a ajuns într-o formă foarte bună. Ne bucurăm să avem cel mai bun fundaş din România, cotat foarte bine, văzut foarte bine de europeni.

Nu e o statistică făcută în România, e făcută de cei de afară. Să fii al treilea în primii 20 din Europa înseamnă că avem un jucător foarte valoros, care e bun şi ne mândrim că e la noi în casă şi că are un sezon foarte bun”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș, de luni, 21 februarie, de la 17:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

În acest sezon, Virgil Ghiță a bifat 22 de meciuri în Liga 1, în care a marcat și un gol, cu Rapid, 2-0. Totodată, fundașul central este cotat la 1,4 milioane de euro de Transfermarkt, fiind al doilea cel mai valoros jucător din lotul Farului, după Andrei Ciobanu (24 ani), care este estimat la 1,5 milioane de euro. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!