Hagi, despre "geometrie si tangente" si teoria legaturii dintre snookerul lui Ronnie O'Sullivan si fotbal! Moment genial la conferinta de presa VIDEO

Prezent zilele acestea la Bucuresti, Ronnie O'Sullivan le-a vorbit romanilor despre magia fotbalului lui Hagi din anii '90.

Hagi a tinut sa-i multumeasca lui Ronnie in conferinta de presa de dupa meciul Viitorului cu Targu Mures si a lansat o teorie despre legatura dintre snooker si fotbal.

"Il stiu si eu pe Ronnie. Am mai jucat si eu biliard, ma uit si eu, dar nu-s asa de precis ca el, de punctual. Dar dadeam si eu niste lucruri de-astea, cum e biliardul e si fotbalul... trebuie sa stii geometrie, de tangente, totul legat de geometrie. Cum e biliardul e si fotbalul. Trebuie sa te orientezi in spatiu, unde se uneste unul cu altul, cum ajunge bila, daca dai o pasa in adancime, cum se uneste...", a spus Hagi.

"Nu sunt eu geniul, Hagi este", e declaratia cu care multiplul campion mondial de snooker, Ronnie O'Sullivan, si i-a apropiat si mai mult pe romani.

"Bineinteles ca-l stiu. Hagi a fost urias, ma uitam la meciurile sale la Cupa Mondiala, era un jucator fantastic. Era un geniu. Spre deosebire de el, eu nu ma pot numi un geniu", a spus O'Sullivan, prezent in weekend la Bucuresti pentru doua meciuri demonstrative cu ultimul campion mondial din snooker, Stuart Bingham.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sondaj IMAS: USR-PLUS se apropie de PSD în opţiunile alegătorilor. PNL este în scădere
BRAT

Modifică setările cookies