Hagi, declaratia zilei: "Am fost bogat, am fost boier, acum am ajuns oier!"

Gica Hagi spune ca Academia si echipa din Liga I i-au mai subtiat averea castigata in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 19:40
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 19:54

Hagi spune ca in ciuda transferurilor facute in ultimii ani, Academia si FC Viitorul i-au mai subtiat averea. Nu regreta insa nimic.

"Am facut ce trebuie. Academia a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut de cand m-am lasat de fotbal."

"Dar trebuie sa va spun ca sunt mai sarac decat inainte. Inainte eram bogat, acum am mai saracit, nu e asa cum spun unii, ca m-am imbogatit de pe urma transferurilor, sunt mai sarac acum."

"Inainte eram boier, atunci cand m-am lasat de fotbal, acum sunt oier. Mi-a disparut "b"-ul. Nu mai sunt boier. Acum stau in trening, antrenez, am mai putini bani."

"Dar sunt bogat sentimental, pentru ca iubesc fotbalul, asta e placerea mea, indiferent ce s-ar intampla."

"Am plecat de jos, am ajuns bogat prin fotbal si am simtit ca trebuie sa dau ceva inapoi."

"Si unde sa bag banii, daca nu la fotbal?! Am vrut sa ii ajut pe cei mici, sa aiba toate conditiile necesare, sa nu creasca cu niciun complex."

"1 milion de euro in fiecare an, numai pentru academie, numai pentru ei, pentru copii. 100 de oameni care muncesc pentru ei, opt terenuri de antrenament, toate cu nocturna."

"Am ales sa investesc in copii, am doi copii legitimi si alti 200 de copii de care sunt responsabil."

"Nu or sa ajunga toti la nivel inalt, dar toti fac sport in conditii excelente, pana la 18 ani, si asta e un lucru bun."

"Ca o concluzie, ma simt bine, sunt bogat, dar nu m-am imbogatit acum. Am facut si transferuri, e adevarat, am avut un an foarte bun, dar au fost si opt ani in care am investit", a spus Hagi.

Modifică setările cookies