Viera isi toarna cenusa in cap dupa intrarea criminala la Ianis Hagi: "Am gresit dupa meci, acum imi pare rau! Meritam sa fiu eliminat". DEZVALUIRE: Ce i-a spus arbitrul

Ousmane Viera Ianis Hagi Sepsi OSK Viitorul Superliga Viera isi toarna cenusa in cap dupa intrarea criminala la Ianis Hagi: "Am gresit dupa meci, acum imi pare rau! Meritam sa fiu eliminat". DEZVALUIRE: Ce i-a spus arbitrul
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 19:40
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 19:48

Ousmane Viera, fundasul central al lui Sepsi OSK, a vorbit la trei zile de la meciul cu Viitorul, in care era sa-i rupa piciorul lui Ianis Hagi.

Ousmane Viera, fundasul lui Sepsi OSK, spune ca ii pare rau pentru intrarea la Ianis Hagi, dar si pentru declaratiile date dupa meci. La trei zile de la acel moment, el spune ca a gresit.

"Nu am putut sa imi retrag piciorul in alunecare, el a venit cu viteza si l-am lovit. Si acum spun ca nu a fost cu intensitate mare. Daca era cu intensitate maxima, era mult mai grav. Bine ca nu e mai grav de atat!

Nu am cum sa fiu suspendat, pentru ca arbitrul a venit in timpul meciului si a zis ca e fault, dar nu e de galben sau de rosu.

Am vazut si eu reluarea la TV si imi pare rau. Dar ati vazut si aseara la FCSB - Craiova. Balasa a intrat la fel la Bancu.

Cred ca meritam sa fiu eliminat in timpul meciului dupa ce am vazut la reluare, da.

In timpul meciului este presiune mare, e tensiune si unele lucruri nu le gestionezi corect. Asa e la fotbal. Acum imi pare rau. La cald am spus niste lucruri gresite. Eu nu am vrut sa-i rup piciorul lui Ianis, ca si eu sunt jucator de fotbal. Ianis Hagi e un jucator bun, care are viitorul in fata.

E munca unui fotbalist, cum sa vreau sa ii rup piciorul?!

Bine ca nu am ajuns la o accidentare!

Dupa ce a intrat pe teren l-am intrebat daca e bine. Cum sa-i rad in fata?! El oricum apoi s-a dus pe dreapta si nu am mai avut dueluri", a spus Ousmane Viera, de la Sepsi OSK, la Digi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!