Viera isi toarna cenusa in cap dupa intrarea criminala la Ianis Hagi: "Am gresit dupa meci, acum imi pare rau! Meritam sa fiu eliminat". DEZVALUIRE: Ce i-a spus arbitrul

Viera isi toarna cenusa in cap dupa intrarea criminala la Ianis Hagi: "Am gresit dupa meci, acum imi pare rau! Meritam sa fiu eliminat". DEZVALUIRE: Ce i-a spus arbitrul

Ousmane Viera, fundasul central al lui Sepsi OSK, a vorbit la trei zile de la meciul cu Viitorul, in care era sa-i rupa piciorul lui Ianis Hagi.

Ousmane Viera, fundasul lui Sepsi OSK, spune ca ii pare rau pentru intrarea la Ianis Hagi, dar si pentru declaratiile date dupa meci. La trei zile de la acel moment, el spune ca a gresit.

"Nu am putut sa imi retrag piciorul in alunecare, el a venit cu viteza si l-am lovit. Si acum spun ca nu a fost cu intensitate mare. Daca era cu intensitate maxima, era mult mai grav. Bine ca nu e mai grav de atat!

Nu am cum sa fiu suspendat, pentru ca arbitrul a venit in timpul meciului si a zis ca e fault, dar nu e de galben sau de rosu.

Am vazut si eu reluarea la TV si imi pare rau. Dar ati vazut si aseara la FCSB - Craiova. Balasa a intrat la fel la Bancu.

Cred ca meritam sa fiu eliminat in timpul meciului dupa ce am vazut la reluare, da.

In timpul meciului este presiune mare, e tensiune si unele lucruri nu le gestionezi corect. Asa e la fotbal. Acum imi pare rau. La cald am spus niste lucruri gresite. Eu nu am vrut sa-i rup piciorul lui Ianis, ca si eu sunt jucator de fotbal. Ianis Hagi e un jucator bun, care are viitorul in fata.

E munca unui fotbalist, cum sa vreau sa ii rup piciorul?!

Bine ca nu am ajuns la o accidentare!

Dupa ce a intrat pe teren l-am intrebat daca e bine. Cum sa-i rad in fata?! El oricum apoi s-a dus pe dreapta si nu am mai avut dueluri", a spus Ousmane Viera, de la Sepsi OSK, la Digi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT