Gica Hagi Farul Constanta Mihai Balasa Sepsi OSK Superliga

„Îl certau pe Budescu, dar ei fac la fel!” Gică Hagi îi acuză pe cei de la Sepsi că i-au „furat” un jucător

Farul Constanţa a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-2 (3-0), luni seara, pe teren propriu, la Ovidiu, în ultimul meci din etapa a 22-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 10:41
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 10:46

La finalul partidei, Gică Hagi s-a lansat într-un atac la adresa oficialilor lui Sepsi OSK, pe care îi acuză că i-au suflat de sub nas un jucător.

Potrivit „Regelui”, Mihai Bălașa îi confirmase verbal că va veni la Farul, însă a fost contatctat ulterior de cei de la Sepsi și convins să semneze cu clubul din Sfântu Gheorghe.

Gică Hagi: „Cei de la Sepsi dau telefoane jucătorilor!”

„Aşa a fost şi cu Bălaşa. L-am dorit să vină dar, din păcate, în ultima secundă, nu ştiu cum a facut Sepsi de l-au luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel, că am înţeles că dau telefoane la jucători. Când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze. Asta e, ce să-i fac. 

Cu Bălaşa, îmi pare rau că a fost un copil de-ai noștri dar, din păcate, a greşit. Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat la Sepsi. Probabil i-o fi dat Mitrea telefon cum l-a sunat şi pe Larie. Noroc că Larie nu s-a dus.

Fiecare să îşi vadă de treaba lui, dar am fost forţat să zic, pentru că e pe faţă. E copilul de la mine, crescut, făcut, şi-a dat cuvântul, bătusem palma şi cu Craiova. S-au băgat ei şi au plusat, dar ştiţi cât? Un euro. Un euro mai mult, cred. 

Ştiu ce jucători îmi plac, aud şi îi iau alţii, că ştiu ca nu am bani. M-au făcut scouter-ul lor. Nu o să mai fiu scouter-ul lor, o să fiu mai precaut. Suntem cea mai bună echipă din ultimele cinci etape, care a terminat campionatul cu cel mai frumos fotbal, de departe”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă de la finalul partidei cu FCU Craiova.

Farul Constanța ocupă locul șase în clasament, ultimul care duce în playoff, cu 35 de puncte după 22 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!