VIDEO Cuvinte de laudă pentru un fost coleg de la FCSB. Pe cine a remarcat Budescu la vicecampioana României

Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB și a ajuns la o înțelegere cu FC Voluntari, echipă aflată pe podium în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 15:03
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 15:14

Înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, fotbalistul a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre starea fizică în care se află, dar a comentat și despre alte subiecte din fotbalul mioritic.

Constantin Budescu a mărturisit că a fost impresionat de calitățile fotbalistice ale lui Octavian Popescu și că golul marcat în derby-ul cu CFR Cluj nu a fost întâmplător.

"Tavi este un jucător foarte bun. Până să-l întâlnesc la Steaua, din ce vedeam la televizor, nu mi se părea chiar așa de bun. Dar, după ce l-am văzut la antrenamente, și chiar și la meciuri, le-am spus și colegilor că e mult mai bun decât ceea ce vedem noi la televizor.

Cu siguranță n-a fost întâmplătoare execuția lui din meciul cu CFR. Are execuții la fel și la antrenament”, a declarat Budescu.

Ce a comentat despre situația lui Denis Alibec

Jucătorul celor de la CFR Cluj este pe cale să semneze un contract cu o formație din Grecia, Atromitos. Constantin Budescu a mărturisit că a avut o discuție cu colegul său și despre posiblitatea de a fi ajuns la FC Voluntari. 

"Am vorbit cu Denis, dar nu ca să-l chem aici. L-am sunat ca să văd ce face, are o situație grea la CFR. I-am zis dacă vrea să vină la noi, dar e mai greu, este împrumutat din Turcia, la CFR, sunt bani mulți la mijloc, este o situație mai complicată.

Eu nu-mi doresc decât ca el să-și găsească rapid o echipă unde să joace", a spus acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!