Liga 1

"Ha, ha, ha! Vine DNA-ul peste ei!" Reactia lui Dragomir, dupa propunerea SOC facuta azi la LPF: bani mai putini din drepturi TV!

Detinatorul drepturilor TV a propus un contract mai mic pentru cluburi din sezonul urmator din cauza numelor importante care dispar din Liga I. Click aici pentru detalii

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 17:01
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 17:05

Dumitru Dragomir reactioneaza dupa ce a aflat ca la LPF e scandal mare intre presedintii de cluburi, Gino Iorgulescu si detinatorii drepturilor TV. 


"Ha, ha, ha! Exact ce am spus eu. Cand nu faci licitatie, te ia masina in bot. Acum sa-i intreb eu pe ei (n.r. - actualii conducatori ai LPF) de ce nu au facut licitatie si cine raspunde pentru ce se intampla? Pentru ca acum vine DNA-ul. Eu daca procedam asa si nu faceam licitatie eram arestat de o suta de ori pana acum. Acum isi da toata lumea seama ca asta a fost smecheria?

M-au dat afara de la liga pentru bani. (n.r. - conducatorii LPF) au facut contracte fara garantii, eu nu am facut unul fara garantii, pentru ca in momentul in care incalcau contractul, pac, le luam garantia. Altfel, contract fara garantii e puscarie curata. Cine a facut asta sa raspunda", a declarat Dragomir pentru Mediafax.

Dragomir ii sfatuieste pe sefii de cluburi sa se duca singuri la DNA si sa faca reclamatie.

"Presedintilor de cluburi le transmit sa fie tari pe pozitii si sa analizeze bine contractul. Daca a fost facut fraudulos sa se indrepte imediat catre DNA", a adaugat fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

CITESTE SI

Modifică setările cookies