Nae Manea Nae Stanciu Rapid Superliga

Giulestiul, rupt in doua! Manea: "Moraru baga bani la Dinamo!" Stanciu: "Plecati, nu mai e nimic de furat aici!"

Noul presedinte al Rapidului, Nicolae Stanciu, a lansat atacuri dure la adresa fostilor conducatori din Giulesti, intr-un interviu acordat ProSport

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:05
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:18

Nae Stanciu spune ca o mare vina pentru situatia critica in care a ajuns clubul Rapid o au oamenii care au ocupat functii de conducere in ultimii ani.

„Fostii conducatori sa se uite in ochii jucatorilor care au dus greul la Rapid, care erau fugariti de controlori prin autobuze si sa le spuna de ce nu sunt platiti!"

"Manea, Sichitiu sa iasa in fata si sa vorbeasca! Manea sa apara in presa si sa zica ce a gasit dupa Sichitiu, nu ca i-a schimbat butucul sau ca se alergau unul cu altul pe aici pe la ProRapid! De ce nu si-au dat demisiile de onoare?"

"Toata lumea s-a agatat cu dintii si cu ghearele de Rapid, desi nu mai e nimic de furat de aici", a declarat Stanciu intr-un interviu acordat ProSport.

Manea: "Valerii Moraru baga bani la Dinamo"

Fostul presedinte din Giulesti, Nae Manea, continua atacurile la adresa noului finantator, Valerii Moraru, despre care spune ca are in continuare un contract de sponsorizare al clubului Dinamo.

"Moraru sponsorizeaza Dinamo pina in 2015, le da 100.000 de euro pe an cu apa minerala! A facut si cu noi acelasi contract si n-are voie fiind actionar la Rapid! A zis ca el este actionar, nu investitor, ca el nu vrea sa aduca bani. Nu-l intereseaza Rapidul, daca il intrebi cind s-a nascut echipa asta, habar n-are. E un fariseu, asta e Moraru! Clubul asta parca e blestemat, a ajuns pe mina unui om care n-are un leu", a spus Manea la LookTV.

Modifică setările cookies