Liga 1

FOTO Giuleștenii le-au dat replica fanilor arădeni! Ce mesaj au afișat în timpul meciului Rapid - UTA

Rapid și UTA luptă pentru a rămâne în cărți pentru un loc în playoff la finalul sezonului regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 21:36
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 21:41

Suporterii rapiști nu au uitat de mesajele cu care fanii lui UTA Arad i-au așteptat i-au așteptat în tur și le-au le-au dat o replică pe măsură.

„Cinci țărani urcați pe gard, ultrașii de la Arad”, a fost mesajul avișat de suporterii rapidiști.

Rapid și UTA s-au întâlnit de 65 de ori în Liga 1 până la acest meci

Cele două s-au mai duelat de 65 de ori în principala competiţie internă, de 23 de ori s-au impus bucureştenii, de 25 de ori au câştigat arădenii, iar alte 17 partide s-au terminat la egalitate.

Doar patru dintre cele 17 egaluri s-au încheiat fără gol, toate pe terenul bucureştenilor. Ultima remiză albă s-a consemnat pe 27 august 1972, antrenori Bazil Marian, respectiv Nicolae Dumitrescu.

Unul dintre cele mai importante succese bifate de gruparea giuleşteană a avut loc în etapa a 15-a din sezonul 1966/67, pe 12 martie 1967, UTA - Rapid 1-2. Acea victorie a fost urmată de alte două pe teren propriu, 1-0 cu Progresul şi 1-0 cu Universitatea Craiova, rezultate care aveau să o urce pe Rapid pentru întâia oară pe prima poziţie, acolo unde va şi încheia campionatul.

În tur a fost egalitate. UTA Arad - Rapid 2-2, goluri înscrise de Ioan Hora, Liviu Antal, respectiv Alexandru Albu - dublă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies