"Doi veri ai lui Gigi Becali au incercat sa cumpere meciul cu CFR, fara ca el sa stie!"

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Februarie 2009, 19:01
"Doi veri ai lui Gigi Becali au incercat sa cumpere meciul cu CFR, fara ca el sa stie!"
Giovani Becali spune ca in perioada cand era la Dinamo nu vedea meciurile alaturi de actionari. "Nu vroiam sa aud cum sunt injurati jucatorii. Sunt dinamovist, dar cu Steaua am facut banii! Vreau sa termine sus in clasament!"

"Eu sunt dinamovist de mic copil dar vreau ca si Steaua sa fie sus in clasament. Sentimentele sunt pe primul plan acum pentru ca nu imi mai este foame. Cand imi era foame nu primea sentimentul. De la Steaua am castigat bani. Fotoliile de la tribuna 0 sunt facute si din banii mei.

Eu cu Gigi suntem veri, nu insa veri de mama ci de 2 frati. Nu mai dau declaratii dupa un meci, vin la emisiuni si spun ce am de spus. Cand eram la Dinamo nu stateam cu actionarii pentru ca nu vroiam sa ii vad cum injurau jucatorii.

I-am spus lui Gigi ca nu mai are rost sa vorbeasca dupa meciuri. Are un palat frumos, poleit cu aur, are parcare, tot ce ii trebuie ca sa faca conferinte de presa. Am vorbit cu Gigi si l-am sfatuit sa nu mai cumpere jucatori. Sa creasca pusti. El nu mai stie cum sa scape de unii jucatori", spune Giovani Becali la Informatia.

"Doi veri ai lui Gigi Becali au incercat sa cumpere meciul cu CFR, fara ca el sa stie!", a mai spus Giovani Becali.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT