Becali: "Dayro trebuie sa bata loviturile libere la Steaua!" Tu pe cine vrei?

Autor: Sport.ro
Joi 12 Februarie 2009, 19:46
Becali: "Dayro trebuie sa bata loviturile libere la Steaua!" Tu pe cine vrei?
In direct la Informatia Gigi Becali a anuntat noul obiectiv al Stelei - sa se lupte cu marile cluburi din Europa de la egal la egal in 3-4 ani.

Seful Stelei a decis deja prima masura pentru noua Steaua visata de el:  nu mai aduce niciun jucator insa Dayro Moreno trebuie sa bata toate loviturile libere la Steaua.

"Misiunea lui Lacatus este de a forma o echipa pentru acest sezon, de a duce Steaua in Liga Campionilor. Promisiunea mea este ca peste 3-4 ani sa ne luptam de la egal la egal cu marile echipe ale Europei. Eu de cand a venit la Steaua, am zis sa bata Dayro Moreno loviturile libere. Mirel se baga inainte la lovituri i-am spus ca ce este el marare batator de lovituri libere. Ii spuneam si lui Radoi sa-l lase pe Dayro, ce se baga el sau Ogararu sa bata loviturile libere. Nu mai pun asa multa pasiune. Nu mai dau niciun ban, ce sunt nebun? Nu ma mai bag, nici macar nu ma mai interesez de echipa, eu faceam ce faceam din pasiune. Eu visam echipa, eu faceam echipa inainte sa ma culc? Acum nu ma mai intereseaza, ce sunt nebun?" a spus Becali la Sport.ro si www.sport.ro

USR şi PLUS fuzionează sâmbătă, într-un congres online. Cine va conduce partidul
BRAT