"Gigi, tu chiar ma iei de fraier?" Dialogul senzational purtat de Becali la telefon cu un fost patron din fotbal! Reactia cand l-a anuntat ca renunta la Steaua

Voluntari, Giurgiu, Ploiesti - acestea sunt destinatiile indicate de Gigi Becali daca va renunta la Steaua. Nu toata lumea il crede.

Porumboiu spune ca Becali nu va renunta niciodata la Steaua. Stie ca Armata incearca sa scoata bani de la el. Fostul finantator de la Vaslui a spus la Sport.ro ca vorbeste des cu Gigi Becali, iar acesta a incercat sa-l convinga de faptul ca are cu adevarat de gand sa lase Steaua:

"Eu vorbesc cu Gigi, m-a luat si pe mine cu Astra, cu Voluntari. I-am zis: tu chiar ma iei de fraier? Il vedeti pe el sa coboare dintr-un Mercedes si sa mearga cu Dacia? Nu va da Steaua niciodata."

"Daca Steaua nu avea rezultate le pe care le avea se mai batea armata? Daca nu se investeau bani multi si daca nu erau performantele astea ar fi fost un brand prafuit. Cine sa vina sa investeasca la stat? Eu stiu un singur lucru: statul ia, nu da. De unde sa faca echipa armata? Cred ca sunt doar sicanari, dar nu va renunta la Steaua. Ca se duce la Ploiesti... ii intarata. Interesul armatei este sa mai scoata niste bani de la Gigi."

"Nu se duce, va ramane la Steaua, e sufletul lui, a investit bani, suflet, pasiune, a facut puscarie pentru Steaua. Nu poti sa spui acum ca pleaca si vine tare din urma.", a spus Porumboiu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies