Steaua Ciprian Marica Massimo Pedrazzini Superliga

"Asa a fost si cu Keseru!" Dezvaluiri de la Steaua: Cum putea transferul lui Marica sa puna in pericol viitorul clubului

In mare cautare dupa un atacant, Steaua s-a gandit chiar si la Marica, jucator care are probleme in gasirea unei echipe in 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 08:43
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 08:55

Marica nu a mai jucat de 8 luni si acum isi cauta un club cu care sa semneze un contract. Iordanescu nu l-a mai chemat la nationala pentru ca fotbalistul are un viitorul incert. Steaua putea fi o sansa pentru el, insa salariul sau i-a descurajat pe oficiali sa incerce o astfel de mutare.

Massimo Pedrazzini a dezvaluit la Sport.ro ca un transfer al lui Marica la Steaua ar fi pus in pericol stabilitatea financiara a clubului, care oricum este extrem de fragila.

Marica cere un salariu de aproape jumatate de milion de euro, iar Steaua nu isi poate permite sa plateasca aceasta suma. Din acelasi motiv, Steaua nu a mai cautat sa-l transfere nici pe Keseru, care intre timp a ajuns la Ludogorets.

"Marica are un salariu prea mare pentru noi, el e un jucator bun dar nu putem angaja un jucator cu peste 4-500.000 de euro. Trebuie sa ne incadram in bilantul clubului. Apoi ajungem la insolventa. Asa a fost si cu Keseru"
, a declarat Pedrazzini la Sport.ro

In acest moment, lotul lui Radoi este extrem de subtire. Antrenorul Stelei are 22 de jucatori pe care se poate baza pentru campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, dupa ce clubul s-a despartit de mai multi oameni, precum Iancu, Tucudean, Gradinaru si Tahar.

Modifică setările cookies