Superliga

TRANSFERUL FANTOMA! Ce mijlocas a vrut sa cumpere Steaua inainte de dubla cu Partizan: "Au cerut bani multi si nu s-a mai facut"

Pedrazzini a vorbit la Ora Exacta in Sport, pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2015, 22:05
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2015, 22:06

...despre campania de achizitii a Stelei | Massimo Pedrazzini a dezvaluit in studioul Sport.ro ce transfer a incercat Steaua sa faca inaintea dublei cu Partizan, care i-ar fi putut asigura o calificare cel putin in grupele Europa League. Italianul a spus ca Steaua a incercat sa ia un jucator de la Trencin, insa mutarea nu s-a facut din cauza pretului mare cerut de slovaci.

"Am vrut sa luam de la Trencin, dar preturile sunt prohibitive. Ne-a placut Lobotka mult, era mijlocas central, dar au cerut peste un milion de euro", a spus Pedrazzini.

Pedrazzini:  "Chipciu a demonstrat in trecut ca este un jucator de nationala. El trebuie sustinut cand trece prin perioade mai slabe de forma.

De ce folositi 4-2-3-1?
Folosim 4-2-3-1, e formula mai elastica, am vorbit mult cu Radoi. Trebuie sa fim rationali, jucatorii sa joace pe posturile lor, elastica, sistemul poate 4-3-3, 4-4-2, etc.

Cine se bate la titlu?
Pedrazzini: Acum ca nu mai jucam din 3 in 3 zile o sa ne fie mai usor, o sa avem timp de recuperare. Cred ca si Viitorul se bate la titlu, au jucatori cu maturitate chiar daca sunt tineri. Cred ca si Astra, are jucatori care pot rezolva meciul in orice clipa. Cred ca si Dinamo, probabil cand jocul va arata mai bine. A obtinut performante cu un joc nu prea extraordinar.

De ce nu i se dea sansa lui Tucudean sa joace?
Pedrazzini: Clubul a trebuit sa ii caute echipa, asta e planul facut cu cei din conducere, ca ne bazam pe alti jucatori nu pe Tucudean. Am avut o relatie foarte buna cu el.

Pedrazzini: "Tamas a fost exclus pentru ce a facut. Luchin putea sa ramana la noi dar a fost alegerea lui sa plece. Aceeasi discutie am avut si cu Tucudean, ca nu e prima alegere si a zis ca pleaca.", a spus Pedrazzini.

Despre Marica si Keseru: "Marica are un salariu prea mare pentru noi, el e un jucator bun dar nu putem angaja un jucator cu peste 4-500.000 de euro. Trebuie sa ne incadram in bilantul clubului. Apoi ajungem la insolventa. Asa a fost si cu Keseru".

Despre Mirel Radoi: "A vrut sa ii faca pe jucatori sa se mobilizeze. Radoi nu a zis ca plec, ci ca pentru binele echipei ne dam la o parte. Dar jucatorii au zis ca in momentele grele au nevoie de noi si ca impreuna vom depasi aceste momente. A fost foarte frumos din partea lor"
 


Massimo Pedrazzini, antrenorul principal al Stelei vine la Sport.ro de la 20:55.

Acesta va vorbi despre situatia grea a Stelei, care este amenintata de Armata ca isi va pierde inclusiv locul in Liga I, despre ratarea calificarii in grupele Champions League iar apoi Europa League, dar si despre starea de spirit din vestiarul Stelei dupa 3 victorii la rand, cu Craiova, Rosenborg si Viitorul.

Pune-i AICI o intrebare iar Pedrazzini iti va raspunde in direct!

Modifică setările cookies