VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, vrăjit de încă un jucător de la Farul: "Acum a explodat, e fotbalist! Să nu se supere Gică pe mine"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:10
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:10

Gigi Becali a făcut numeroase afaceri cu Gică Hagi pe axa FCSB - Farul, iar patronul vicecampioanei recunoaște că "Regele" are în continuare jucători interesanți la echipă.

După ce i-a transferat în această vară pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc de la Farul, Gigi Becali mărturisește că este impresionat și de Alexi Pitu (20 de ani), extrema stângă a dobrogenilor, care are un sezon bun.

Gigi Becali: "Alexi Pitu a explodat. Acum e fotbalist, când dă goluri"

Totuși, Becali lasă de înțeles că nu se gândește să îl transfere pe Pitu, cel puțin pentru moment, și speră că Hagi nu va fi deranjat de comentariile făcute la adresa jucătorului său.

"Sunt jucători buni la Farul. Uite, Alexi Pitu n-a fost, de abia acum a explodat. Degeaba dribla el dacă nu dădea goluri. Acum a început să dea goluri, acum e fotbalist, când dă goluri. Dar asta nu înseamnă să comentați că nu știu ce și nu știu cum. 

Părerea mea este că e altceva decât a fost până acum. Să nu se supere Gică că îmi dau cu părerea despre jucători, dar am zis de bine, așa că nu are de ce", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

În cele 12 meciuri jucate în acest sezon, Pitu a marcat două goluri și a oferit cinci pase decisive în tricoul Farului. Pentru jucătorul născut în Germania, la Karlsruhe, au fost primele goluri la prima echipă a constățenilor.

  • CFR Cluj (3-1) și U Cluj (2-0) sunt echipele împotriva cărora a marcat Alexi Pitu în acest sezon
  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Pitu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!