Gigi Becali FCSB nicoale dica Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a confirmat că Nicoale Dică a vrut să plece de la FCSB. Cum l-a convins să rămână: "Du-te, tată, în Divizia B!"

FCSB a legat trei victorii consecutive în Superliga și se apropie de zona de playoff din campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 12:30
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 12:14

Cu două partide în minus, FCSB a urcat pe locul șapte în Superliga și poate ajunge pe pozițiile de playoff dacă trece de Sepsi OSK, în meciul din etapa următoare.

Chiar dacă rezultatele au început să apară pe plan intern, Nicolae Dică a avut un moment în care a fost la un pas să plece.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", patronul de la FCSB a confirmat informația potrivit căreia Nicoale Dică ar fi vrut să plece după meciul din campionat, cu UTA Arad. Gigi Becali a explicat și cum l-a convins pe antrenor să rămână pe banca tehnică a vicecampioanei României. 

"Da, a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu știu de ce a vrut, eu i-am luat-o înainte, l-am sunat și i-am spus: 'Am auzit că nu știu ce, nu știu cum, termină cu prostiile. Unde să pleci acum? Stai să vedem, revino-ți, să pleci la ora asta pleci cu o pată prea mare, ți-ai stricat cariera'. Dacă batem cu Sepsi nu mai avem nimic de spus, dacă batem, urcăm pe locul șase, nu am treabă. 

Ce rost are să vorbim de Dică? Până în vară rămâne, nu a plecat când a mâncat bătaie cu 10-0 și pleacă după ce câștigă trei meciuri? Suntem în playoff acum, avem și două meciuri în minus, ce să mai? Să spunem ipotetic că rămâne OSK, dar nu poți spune că nu o depășești pe Hermannstadt. Dacă nu poți, du-te, tată, în Divizia B și nu mai juca. Să se lase de fotbal dacă nu îi depășești pe Hermannstadt, mai sunt încă 19 meciuri", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

VIDEO | Intervenția lui Gigi Becali la Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies