Gigi Becali, ultimatum pentru Florin Tănase! "Am vorbit astăzi cu el"

Gigi Becali FCSB florin tanase Superliga Superliga Romaniei Superliga Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 19:14
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 19:14

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit detalii noi despre transferul lui Florin Tănase.

Finanțatorul campioanei României a vorbit deschis despre potențialul transfer al fostului "decar".

Becali susține că l-a chemat pe Tănase în pregătire alături de FCSB, în Olanda, la care mijlocașul ofensiv l-a "lăsat cu ochii în soare". Impresarul jucătorului ar fi convins că îi poate găsi o altă destinație iar FCSB ar fi o variantă de rezervă.

  • Gigi Becali / Sursă: Captură PRO TV

"Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că, dacă vine cu noi în pregătire, bine, dacă nu, nu mai contează. El a spus că până în data de 16 i-a spus impresarul lui că sigur îi găsește ceva. Dacă nu-și găsește, pe data de 17-18, trebuie să vii în Olanda. Până pe data de 4 nu facem contractul. Adică îi dau posibilitatea să se antreneze cu noi și să fie liber de contract", a declarat Gigi Becali, la televiziunea Digi Sport.

Gigi Becali: "Noi avem echipă"

Latifundiarul din Pipera anunță o perioadă de mercato încărcată, cu foarte multe transferuri ce se vor realiza. Becali este convins că poate face o "dublură" de valoare a lotului, pe care să-l poată roti și folosi în toate competițiile.

"Noi avem echipă, ce aducem, aducem dubluri pentru a face o echipă ca să facem față și în cupele europene, și în campionat. Sunt anumite negocieri, numai că oamenii au început să creadă despre mine că dacă vreau să fac echipă puternică... au început să ceară bani mulți. Nu mă refer la transferuri. Dau un exemplu, că nu vă pot spune toate. Te înțelegi cu un club, după aia contactezi jucătorul și el vrea 30.000, 20.000... stai puțin, că am dat bani pe tine. Trebuie să stau o săptămână, două, ca să vadă lumea că nu e chiar așa, că Becali aruncă cu banii orice ar fi", a continuat patronul.

FCSB a realizat două transferuri în această vară

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali vrea să întărească echipa pentru următorul sezon, în care roș-albaștrii vor evolua în preliminariile Champions League.

Până acum, FCSB a realizat două transferuri: David Kiki, fundașul lateral de la Farul Constanța și Daniel Popa, atacantul celor de la Universitatea Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!