Petrolul confirmă: primul jucător pe care l-a cerut Mehmet Topal după ce a semnat + ce se întâmplă cu Gicu Grozav

Petrolul Ploiesti FCSB Gicu Grozav Mehmet Topal Radu Negru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 18:59
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 19:02

Petrolul Ploiești intră într-o nouă eră după ce Mehmet Topal (38 de ani) a devenit noul antrenor al echipei.

Pe lângă Mehmet Topal, fost mare jucător al Turciei, care însă nu are deloc experiență ca antrenor, la Petrolul sunt așteptați în următoarele zile și oamenii de afaceri Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, care ar urma să preia clubului.

Radu Negru, dorit de Mehmet Topal la Petrolul

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a explicat că numirea lui Mehmet Topal a fost o dorință exprimată de oamenii de afaceri din Turcia și a transmis că una dintre primele ținte ale noului tehnician este fundașul dreapta Radu Negru (25 de ani), de la FC U Craiova.

Totuși, Claudiu Tudor spune că Radu Negru și-ar fi prelungit contractul cu retrogradata FC U Craiova, astfel că un transfer la Petrolul ar fi complicat.

"Din ce știu eu, Mehmet Topal nu a mai fost nici secund. Această înțelegere este făcută împreună, așa că trebuie să mergem mai departe și să-i oferim încredere. Un risc exista și dacă îl aduceam pe Mourinho.

Am și discutat zilele trecute cu el. S-a închis în casă cu staff-ul lui, au vizionat meciurile echipei din ultimii doi ani și chiar mi-a dat o listă cu jucători români pe care i-ar dori. E foarte preocupat și este clar că e dispus să muncească pentru a reuși. Vom vedea ce va ieși.

Radu Negru? Sincer, nu vă ascund. Aseară mi l-a dat Mehmet Topal, mi-a zis că îi place și m-a întrebat dacă putem să-l luăm, dar înțeleg că a semnat încă doi ani prelungirea cu Craiova, chiar dacă pe site apărea că e liber. I-am zis că e foarte greu să-l luăm pentru că domnul Mititelu vinde scump. Au vizionat meciurile echipei din ultimii doi ani și probabil Radu Negru i-a sărit în ochi", a spus Claudiu Tudor, la Digisport.

Claudiu Tudor: "Cu Gicu Grozav avem un acord verbal"

Dacă problemele financiare de la Petrolul se vor rezolva în perioada următoare, Gicu Grozav (33 de ani) va rămâne și el la formația ploieșteană și va semna prelungirea contractului, anunță Claudiu Tudor.

"Cu Gicu avem un acord verbal. Se confundă cu clubul, m-aș bucura să rămână. El a spus clar că, dacă lucrurile vor intra pe făgașul normal la Ploiești, va semna cu siguranță. Săptămâna viitoare va veni staff-ul nostru, sper să se așeze lucrurile și să facem și plățile necesare.

Sunt restanțe la club de trei luni. Nu le-am ascuns, tot timpul am fost transferat. E posibil ca vineri sau luni să achităm un salariu, iar de săptămâna viitoare lucrurile să intre pe făgașul normal", a mai spus Claudiu Tudor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!