Gigi Becali știe deja clasamentul din sezonul următor: ”Vă spun ordinea”

Gigi Becali FCSB louis munteanu Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 13:32
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 13:32

Gigi Becali încearcă să construiască o echipă puternică la FCSB, cu care să atace un nou titlu și calificarea în grupele UEFA Champions League.

După ce i-a transferat pe David Kiki și Daniel Popa, patronul FCSB-ului a pus mâna și pe Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi OSK, pentru care a plătit ”peste un milion de euro”.

Cu o lună înainte de startul noului sezon, Gigi Becali pare să fie lipsit de emoții. Este convins că FCSB va câștiga din nou titlul și spune cine va fi, în sezonul următor, pe locul secund.

Gigi Becali: ”Vă spun ordinea”

Becali crede că Rapid și Universitatea Craiova se vor lupta pentru locul trei, ultimul care asigură calificarea în preliminariile Conference League.

Vă spun ordinea: FCSB, CFR... Rapid și Craiova nu știu în ce ordine să le pun. E obiectiv la ei locul trei. Asta e părerea mea la ora asta.

E posibil să-mi schimb părerea. E posibil să-l văd pe Lennon că e mare antrenor și să-mi schimb părerea. Dar la ora asta sunt aceleași loturi”, a spus Gigi Becali.

Câți bani poate încasa FCSB din partea UEFA

Dacă va reuși să treacă de primul tur preliminar al UEFA Champions League, FCSB va fi ecompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

Programul din preliminariile Champions League:

  • Turul 1 preliminar: 9/10 iulie - 16/17 iulie
  • Turul 2 preliminar: 23/24 iulie - 30/31 iulie
  • Turul 3 preliminar: 6/7 august - 13 august
  • Play-off: 20/21 august - 27/28 august
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!