Gigi Becali a numit fotbalistul care o va duce pe FCSB în Champions League: "Un jucător de excepție"

Gigi Becali Champions League david kiki FCSB Florinel Coman Superliga Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Captură PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 14:32
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 14:50

FCSB a câștigat titlul în SuperLiga și va evolua în turul întâi preliminar al UEFA Champions League. 

Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, este optimist că FCSB va ajunge în Liga Campionilor cu Florinel Coman în primul 11, mai ales că transferul său în Qatar nu s-a concretizat. DETALII AICI

David Kiki a semnat deja cu FCSB, iar Becali pregătește alte transferuri pentru întărirea echipei. Latifundiarul din Pipera este convins că fără Coman, nu ar fi avut aceeași speranță de a accede în Liga Campionilor. Gigi Becali îl consideră pe Coman un jucător de excepție capabil să facă diferența.

  • Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea

”Dacă pleca Florinel, nu mai spuneam nici eu... Nu mai aveam tăria să sper atât de tare la Liga Campionilor. Pentru că trebuie să ai un jucător de excepție pentru a ajunge acolo. Care să facă diferența. Și ăsta este Florinel”, a declarat Becali, conform Digi Sport.

De ce nu s-a concretizat transferul lui Coman

Gigi Becali a explicat de ce transferul lui Coman în Qatar nu s-a realizat. Becali a dezvăluit că arabii nu voiau să plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro într-o singură tranșă, ci doreau să reducă prețul la 4 milioane de euro și să plătească în tranșe.

În trecut, Coman a fost aproape de un transfer în SUA, la Orlando City, dar oferta de 7 milioane de dolari în tranșe nu a fost acceptată de patronul roș-albastru.

"Au venit la București că ei credeau că-l scot cu 3 milioane. Mai au cine știe ce informatori care au zis ‘Lasă, bă, că-l dă Gigi și cu 3", a spus Becali.

"La Florinel, era oferta din America, 7 milioane de dolari, dar dați în 3 ani, în tranșe. Când e vorba despre bani mulți, îi vreau pe toți odată. Când am negociat cu patronul de la Parma pentru Man, i-am zis să-mi dea 11, dar toți banii. El a zis că dă 13, dar că dă în trei ani. I-am zis să lase banii ăia la bancă, și-i dă dobândă și câștigă mai mult", a adăugat Gigi Becali, conform sursei citate.

Cifrele lui Florinel Coman

În acest sezon, wingerul în vârstă de 26 de ani și-a trecut în cont:

  • 38 de meciuri jucate
  • 19 goluri marcate
  • 11 pase de gol livrate
  • 2.893 minute prestate în tricoul campioanei României
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!