Gigi Becali știe când va câștiga FCSB Liga Campionilor: ”O să vedeți”

FCSB Gigi Becali Liga Campionilor Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 09:53
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 09:52

FCSB a câștigat titlul și va juca în tururile preliminare din UEFA Champions League.

Gruparea roș-albastră a încheiat pe primul loc ediția 2023/24 a Superligii României cu 49 de puncte înregistrate în play-off. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, trupa lui Elias Charalambous a însemnat cinci victorii, două remize și trei eșecuri.

Gigi Becali știe când va câștiga FCSB Liga Campionilor: ”O să vedeți”

După o lungă absență, FCSB va reveni în tururile preliminare din UEFA Champions League. Ultima dată când roș-albaștrii au evoluat la ”masa bogaților” a fost în preliminariile sezonului 2017/18.

Gigi Becali, patronul FCSB, consideră că roș-albaștrii vor câștiga la un moment dat Liga Campionilor și susține că se va întâmpla asta în următorii 10-15 ani.

  • În actuala stagiune, FCSB a câștigat primul titlu din formatul play-off/play-out al Superligii României. 

”O să le dau eu victorii, o să vezi. O să fac eu Generația de Aur a Stelei, a FCSB. O să câștigăm eu și Cupa Campionilor o dată, o să vezi. O să câștig, o să vezi, asta în 10-15 ani”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

Gigi Becali, avertizat de un fost internațional român: ”Să nu se îmbete cu apă rece!”

Răzvan Raț l-a sfătuit pe omul cu banii de la FCSB să ”nu se îmbete cu apă rece”, întrucât nivelul din Superliga României este mult mai scăzut față de cel al echipelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Champions League și există o mare posibilitate să sfârșească dezamăgit.

”Să nu ne îmbătăm cu apă rece sau să visăm cai verzi pe pereți că nu e cazul. Să câștigi campionatul în România nu este neapărat o performanță. Au fost echipe care ne-au dat cu terenul în cap în calificări pentru cupe europene”, a spus Răzvan Raț pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!