Dani Coman, verdict despre Rapid: ”Bombă era dacă venea el antrenor”

Dani Coman Rapid Superliga Superliga Dani Coman / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 08:44
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 08:43

Rapid a încheiat pe ultimul loc play-off-ul Superligii României.

În partea a doua a campionatului, giuleștenii s-au despărțit de Cristiano Bergodi, iar de interimat s-a ocupat Bogdan Lobonț. După ce s-a terminat sezonul, Dan Șucu l-a adus la cârma rapidistă pe Neil Lennon, un antrenor cu cinci titluri în Scoția cu Celtic.

Dani Coman, verdict despre Rapid: ”Bombă era dacă venea el antrenor”

Dani Coman, actual președinte la FC Argeș și fost goalkeeper la Rapid, a ținut să menționeze că și l-ar fi dorit pe Marius Șumudică pe banca tehnică a giuleștenilor, în locul unui Neil Lennon.

  • În fapt, Dan Șucu chiar a negociat cu Marius Șumudică, dar instalarea sa la Rapid nu s-a concretizat

De asemenea, Dani Coman, fost portar la echipa națională de fotbal a României cu 14 prezențe la prima reprezentativă, vrea ca Rapidul să practice un fotbal spectaculos și să puncteze de multe ori pe tabela de marcaj.

”Bombă era dacă venea Șumudică la Rapid, din punctul meu de vedere. Eu văd altfel Rapidul. Spectacol, goluri multe. Mă interesează mai puțin ce se întâmplă la Rapid. Mă interesează ce se întâmplă la FC Argeș”, a spus Dani Coman, potrivit DigiSport.

Ce obiectiv are Neil Lennon la Rapid pentru sezonul următor: ”Ar fi culmea”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a remarcat faptul că obiectivul echipei cu Neil Lennon pe bancă, din următorul sezon, va fi tot clasarea pe un loc de Europa.

”Nu cred că asta a fost problema, că am spus ce obiective avem. Și sezonul anterior am vrut tot locurile 1-3 sau Cupa României, adică o participare în cupele europene. Cred eu că la finalul sezonului regulat ar fi fost culmea să spunem că nu vrem titlul.

Dacă nu ne băteam noi cu FCSB, care eram pe locul 2, însemna că trebuia să le dăm titlul de atunci.

Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu.

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul e norma să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!