Gigi Becali FCSB Nicolae Dica Superliga

Gigi Becali și Nicolae Dică s-au înțeles! Patronul FCSB a anuțat că antrenorul va avea libertate: „Până în retur!”

Nicolae Dică (42 de ani) va fi noul antrenor al FCSB-ului după plecarea lui Toni Petrea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 12:02
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 12:08

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu Nicolae Dică și că îi va da libertate totală la FCSB până în retur.

„A zis că nu vrea bani. Că vrea bani doar la perfomanță. A zis că vrea mai multă libertate. Bine, tată, o să aibă mai multă libertate, dar până în retur. Dacă nu e pe primul loc și nu are mai mult cu trei puncte decât CFR, adio libertate.

El face schimbările. El face schimbările 15 meciuri. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el... și am fost de acord”, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică a ajuns în primăvara europeană cu FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioda iunie 2017 - decembrie 2018, când a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor este liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!