Nicolae Dica Basarab Panduru FCSB Superliga Basarab Panduru

Avertismentul lui Basarab Panduru pentru Nicolae Dică! „Săgeți” către patronul FCSB-ului

Nicolae Dică (42 de ani) este la un pas de a o prelua pe FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 09:41
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 09:53

Tehnicianul a anunțat luni seară că s-a înțeles cu Gigi Becali și că urmează marți să pună la cale ultimele detalii contractuale.

Întrebat despre detaliile contractuale, Nicolae Dică a lăsat de înțeles că nu este preocupat de acestă speță, însă Basarab Panduru i-a atras atenția că astfel de „omenii” ar trebui să facă doar cu oamenii care îi arată respect.

Fostul secund al Universității Craiova a lăsat de înțelesc că Gigi Becali nu este persoană de încredere, că zice una și face alta.

„Faci lucruri pentru un om care te respectă. Când e un om ca lumea om, om atunci putem sa facem lucruri ca lumea. Dar când ai oamenii care zic una şi fac alta, atunci nu mai sunt corecte şi nu mai trebuiesc făcute cu oameni din ăştia”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orangesport.

Nicolae Dică a ajuns în primăvara europeană cu FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioda iunie 2017 - decembrie 2018, când a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor este liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!