EXCLUSIV Nicolae Dică, băgat în ședință de fanii lui FCSB! Ce i-au cerut suporterii „roș-albaștri” fostului căpitan

Nicolae Dica FCSB Gheorghe Mustata Superliga Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 11:33
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 11:40

Nicolae Dică (42 de ani), pregătit să preia banca FCSB-ului după plecarea lui Toni Petrea.

Suporterii sunt de acord cu mutarea, iar liderul Gheorghe Mustață anunță că a purtat deja o discuție cu Nicolae Dică, în care i-a solicitat acestuia „să pună pe picioare echipa”.

„Eu am avut aseară o discuție cu Dică, ni-l dorim. Cum să nu-ți dorești un stelist să vină să facă treabă la noi? Exact cum e și Bourceanu, poate va veni și timpul noi. Tot stelistă de-a nostră e și Ana Maria Brânză. 

  • Nicolae Dica

Vedem cum se concretizează, condițiile în care se desfășoară. Sperăm să accepte patronul, să o luăm de la 0, jocul nu arată nimic. Noi ma avut o discuție sâmbătă cu echipa, am fost la bază să-i încurajăm pentru jocul cu Rapid. Cred că a fost inutilă, nu s-a văzut nimic.

Dică va avea susținerea noastră în totalitate, am discutat cu el. Important e să pună pe picioare această echipă, joi să debuteze cu o victorie și să continuăm cu toții drumul spre campionatul cu numărul 27. Dacă s-a semnat, vom merge cu toții la bază să ne întâlnim cu Dică și vom începe să facem camapanie pentru a veni la stadion. E normal să susținem echipa și la bine și la rău. Vom fi alături de ei și nu îi vom lăsa. Doar că ei ar trebui să muncească și să pună osul la bătaie”, a spus Gheorghe Mustață la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Nicolae Dică a ajuns în primăvara europeană cu FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioda iunie 2017 - decembrie 2018, când a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor este liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!