VIDEO EXCLUSIV „Între a sta acasă și a fi la FCSB, e simplu de dat un răspuns!” Dică, încurajat de fostul căpitan al roș-albaștrilor 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 10:38
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 10:38

Nicolae Dică (42 ani) este favorit să devină noul antrenor al FCSB-ului. 

Toni Petrea (47 ani) a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-2, din etapa a doua a campionatului. Iar Gigi Becali (64 ani) s-a orientat rapid și încearcă să-l convingă pe Nicolae Dică (42 ani) să revină la gruparea roș-albastră. 

Alexandru Bourceanu (37 ani) consideră că este atu faptul că antrenorul a pregătit-o în trecut pe FCSB și a mai lucrat cu Gigi Becali. Fostul căpitan al roș-albaștrilor este de părere că decizia lui Dică este ralativ simplă, având în vedere că nu are niciun angajament. 

Bourceanu: „E o decizia destul de clară!” 

„Nicolae Dică nu avea un angajament în acest moment. A mai fost la FCSB, știe care e situația acolo, probabil a analizat, știe ce s-a întâmplat și ce putea face mai bine. Probabil că ia o decizie bună. Între a sta acasă și a fi la una dintre cele mai bune echipe din România e simplu de dat un răspuns, mai ales când cunoști situația, cunoști oamenii de acolo, ai lucrat cu mulți dintre ei. E o decizie destul de clară. 

Nu știm exact care sunt clauzele stipulare în contract. Dar dacă patronul și Nicolae Dică au relatat că sunt aproape de înțelegere, probabil că se va face”, a declarat Alexandru Bourceanu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

În primul mandat la FCSB, Nicolae Dică a calificat echipa în grupele Europa League, iar ulterior în primăvara europeană, fiind eliminat de Lazio, 2-5 scor general. Însă, tehnicianul nu a izbutit să triumfe și pe plan intern, unde a pierdut campionatul în fața CFR-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!